Kemana Tumpahnya Kuah Kalau Tidak Ke Nasi

Assalammualaikum semua

Semalam tak sempat nak update blog sebab gi melawat bapa mertua di Hospital Klang sebab tak boleh bangun pada pagi Jumaat lepas.  Bapa mertua gi jejalan umah kakak ipar…tapi di sebabkan hal tersebut terpaksa hantar ke hospital dengan ambulan.  Doakan agar beliau cepat sembuh.

Imran memang terkenal dengan sikap terlebih ramah tamah
Senang dapat kawan
mulut pun becok
suka bergambar
suka mencuba
wow nampak kurus kan..pandai tak akak posing

Inilah yang dikatakan sebagai “Kemana Tumpahnya Kuah Jika Tidak ke Nasi“. 
Maksudnya     : baik buruk ibu bapa sedikit sebanyak turun kepada anaknya

Siapa yang kenal akak mesti dah tau camner akak ni kannn

18 thoughts on “Kemana Tumpahnya Kuah Kalau Tidak Ke Nasi

  1. hihi suka gambar yg akak posing tue.. cer kasi cara skit camana nak bagi nmpk kurus dalam gambar hihi…betul la kak… apa saja kelakuan anak2 pasti ada sedikit dari mak ayahnya.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s