album single norish karman terus melangkah · anak-anak norish karman · gambar ibubapa norish karman · gambar norish karman · gambar pelancaran album norish karman · rahsia hati norish karman

Pelancaran Album Norish Karman “Terus Melangkah”

Pada bulan April yang lepas Norish Karman telah mengadakan  majlis pelancaran album pertama beliau yang bertajuk   “Terus Melangkah”.  
Album ini  yang telah menampilkan 6 buah lagu dan antara lagunya ialah ‘Terus Melangkah (feat Filsuf)’ ciptaan Damien dan juga ‘Rahsia Hati’ ciptaan Julfekar.  Dengan terhasilnya sebuah album singlenya yang pertama dimana memuatkan 6 buah lagu, Norish Karman mengakui kewujudan album ini adalah sebagai satu usaha untuk mencuba sesuatu yang baru selepas kejayaanya di ‘World Championship of Performing Arts’ di Los Angeles. Disana, dia telah berjaya merangkul pingat emas dalam kategori Vokal (R&B).
 
Norish Karman ataupun lebih di kenali NK  turut menampilkan beberapa lagu yang pastinya akan membuatkan anda terhibur seperti “Pencinta” dan “Kasihku selamanya”.  NK bernasib baik kerana ibubapa beliau sentiasa menyokongnya bila beliau sentiasa di landa gossip yang tidak menyenangkan.
Walaupun di landa dengan berbagai-bagai kontrovesi, NK bersikap professional dengan tidak membuat sebarang kenyataan balas.

 
Menurut NK lirik yang ditulis adalah merupakan luahan hati sepanjang perjalanan hidup beliau sepanjang berada dalam bidang seni yang diceburi semasa beliau masih berumur belasan tahun lagi termasuk juga kehidupan realiti beliau yang menempuh pelbagai rintangan dalam perkawinan beliau.
NK telah memotong kek sempena pelancaran album beliau bersama kedua ibubapa dan 3 orang anak kesayangan beliau yang hardy amieran, hanyz amanda dan haqiem armany.
 Suka tenguk telatah anak perempuan NK..teruskan melangkah dan teruskan melangkah kehadapan dan hadapilah dugaan hidup dengan penuh sabar demi anak-anak tercinta. 

Jika anda peminat setia NK, anda boleh dapatkan album terbaru beliau yang telah berada di pasaran.  Anda boleh  ke Official FB Norish Karman untuk maklumat lebih lanjut lagi.

Advertisements

5 thoughts on “Pelancaran Album Norish Karman “Terus Melangkah”

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s