Nurul yang ku kenal

Senang..taukeh sendiri jadi model..tak payah upah orang lain.
Nurul ni akak dah pernah kenal dan pernah jumpa masa Gatsby di Times Square tahun ni.

Tak sangka pulak sekarang Nurul dah jadi bisneswomen.
Lawa-lawalah tudung kat kedai on9 Nurul ni.  Akak tenguk banyak gak yang dah laku.
Merah sangatlah mak ngah
Berkenan sungguh dengan tudung ni..cantik..
Kalau nak beli masuklah ke kedai beliau
http://shawlnurfa.blogspot.com/

Selain dari itu Nurul ada lagi satu blog  http://www.inidiarinurul.com. 
Kat blog ni berkisarkan kisah beliau dan akak dah baca N3 beliau yang suka berjalan-jalan ke negara orang bersama-sama suami dan keluarga.

 Pertamakali bertentang mata di Gatsby..satu lagi kat HR Steak House Kg Bharu..sempena meraikan kepulangan adik beliau yang belajar di Moscow.

 Kat bawah ni kisah adik Nurul yang hadir di persandingan Bienda.

..nak tau apa kaitan  adik beliau dengan Bienda bacalah N3
Makan beradab
Adik Nurul bersama mak Bienda.. Shieda..kalau nak tenguk lagi gambar artis pergi klik ajer kat sini http://www.inidiarinurul.com/?p=674

Beliau pernah pergi ke Bukit Tinggi, Indonesia.  Pergi sampai 2 kali pulak tu.  Apa yang menarik kat situ sampai Nurul dan family ashik ke sana.  Nak kenalah selak N3 beliau.

Baru ni beliau baru balik dari berjalan-jalan ke Kota Kinabalu.  Seronok baca cerita beliau masa kat sana.  Akak tak merasalah lagi nak pergi.  Bacalah kat sini yer  http://networkedblogs.com/6lUZb

Romantik sungguh bila baca macamana beliau bertemu dengan suami beliau yang di panggil my love…http://www.inidiarinurul.com/?p=16

 Nurul bermurah hati nak sponsor sehelai tudung.  Akak nak bagi pada pemenang no 7.  Terima kasih yer nurul sebab bermurah hati nak sponsor contest akak ni.

Jangan lupa yer terjah ke blog http://shawlnurfa.blogspot.com/ 
dan 


18 thoughts on “Nurul yang ku kenal

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s