Oh Nasi Kerabu Buah Tanjung

Puan kita ni akak panggil Ayu dahlah.  Bolehlah kan, beliau ni  ada 3 blog yang perlu di jaga.  Akak 2 pun dah tak larat.  Rajin betullah Puan Ayu ni.  Cuba teka Ayu ni kerja apa ek?  Kalau ikut profile  dia bekerja dalam bidang education…rasanya Cikgu kot.  Betul tak Ayu.  Kena kasi cheesecake kalau betul.

1.  Mula berblog di blog  http://nasikerabubuahtanjung.blogspot.com pada tahun 2008.  Pelik gak ek kenapa dia namakan blog dia Nasi Kerabu Buah Tanjung.  
Adakah dia seorang peminat nasi kerabu ataupun dia ni sukakan buah tanjung (eh ada ker buah tanjung, bunga tanjung akak taulah).
Macam-macam cerita yang ada di blog beliau.  Ada kisah keluarga, anak beliau Imran dan macam-macam lagilah.  Kalau nak tau pergilah jenguk blog beliau.
Kat blog yang ini beliau ada share tip panduan menjadi ibubapa cemerlang di sini http://nasikerabubuahtanjung.blogspot.com/2010/07/panduan-menjadi-ibu-bapa-yang-cemerlang.html .


Oleh sebab terjangkit dari akak, Ayu pun buat  contest jugak.  Nak tau contest apa, check it out kat 
Hadiah  yang di tawarkan ialah sebiji kek keju yang  mantop dan kedabom. 
sedap wei…yummmy..tak tahan tenguk sebab akak ni hantu chesse cake.
Cepatlah join yer kalau nak merasa cheesecake yang  sedap ni.  Jangan lupa singgah ke http://nasikerabubuahtanjung.blogspot.com

2.  Blog ke 2 ialah http://www.wheretoeat-akuzle.blogspot.com/.    where to eat..terjemahannya MANA MAU MAKAN? 
Blog yang ni pasal  di mana dan apa yang di makan oleh family Ayu.Kira cam review makanan kat kedai makan lah. Ada kat tempat mahal dan ada kat tempat biasa ajer.

9 thoughts on “Oh Nasi Kerabu Buah Tanjung

  1. liza: maybe awk alah ngan laktosa kots?duit: cecepatler berkunjung/blk Klate….ehheheheduhai k inaku syg, tq di atas n3 istimewa ini. sy bc pon tersunyum2 senirik ajer… mcm dh kenal kt luar kan? sy berdoa agar nnti berjmpa gaks kiter d alam realiti… amin3!! x sbr nk bg adiah2 tuh….ehehehhe

  2. liza: maybe awk alah ngan laktosa kots?duit: cecepatler berkunjung/blk Klate….ehheheheduhai k inaku syg, tq di atas n3 istimewa ini. sy bc pon tersunyum2 senirik ajer… mcm dh kenal kt luar kan? sy berdoa agar nnti berjmpa gaks kiter d alam realiti… amin3!! x sbr nk bg adiah2 tuh….ehehehhe

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s