Berjimba-jimba di Nuffnangers Day Out di Cosmo’s World Time Squares

Kita sambung balik kisah jimba-jimba di Cosmo’s World di Times Square.  Pertemuan di antara ahli Nuffnang termasuklah ahli geli-geli telah diadakan pada 9hb. Oktober yang lalu.
Lepas dah bersarapan, pengembaraaan pun bermula.
Mula-mula geng kami naik yang ni..di panggil Ooort’s Express..relaz ajer
Bila dah berpusing, maka berbunyilah macam-macam jeritan.  Ada suara mengilai cam pontianak, macam hantu langsiur dan hantu apa lagi ek yang suka menjerit dan mengilai.

Nasib baiklah akak tak naik.  Semua yang naik menjerit sekuat bila dah berpusing dan lepas tu mengeluh sakit tengkuklah, sakit tanganlah dan ada juga yang fening lalat.
p/s buat pengetahuan semua..akak tak main satu permainan ni pun sebab sedar diri ni dah berusia.  Tak sesuai  tau.

18 thoughts on “Berjimba-jimba di Nuffnangers Day Out di Cosmo’s World Time Squares

  1. haaiii kak ina…azue duduk kat puchong jerkkk….bleh kerrr ngoder kuih akak tuu….menan2 nie kan..bukan akak…azue pun seriauuu dahhh nak naikk…dolu2 ok jerkkk…time muder2…skg nie…hmmm mau kena sakit jantung karanggg…saper nak jawab??sendirii mau ingatt hehehehe…

  2. haaiii kak ina…azue duduk kat puchong jerkkk….bleh kerrr ngoder kuih akak tuu….menan2 nie kan..bukan akak…azue pun seriauuu dahhh nak naikk…dolu2 ok jerkkk…time muder2…skg nie…hmmm mau kena sakit jantung karanggg…saper nak jawab??sendirii mau ingatt hehehehe…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s