Apa ada di Galeri Wahida



status tu..tak tau aaaa..tanya dengan tuan punya dir k


Jom Terjah ke Galeri Wahida
Badan kecil tapi orangnya lincah
Tuannya  comel bernama Noor Wahida
Seorang usahawan internet dan Perintis Siswazah
Apa ada di Galeri Wahida ?  Ada menjual…

 Koleksi Kain Ela Istimewa

 cantiknya kain ela ni kan..  di perbuat dari sutera d’von digital .  Harga cuma RM120.00 /4 meter.

 Chiffon crepe one malaysia ni pula cuma berharga RM79.00 sahaja.  Kain agak berat tapi cantik dan menawan di perbuat di korea.
 Kain yang sama tapi warna berlainan. akak suka camni
Kain ela Jacquard Milanu Italy cuma berharga 
RM55.00 sepasang untuk 4 meter.
 Lawakan kain sutera crepe yang di namakan 
 Batik Seri Endon tapi dah sold out da……



Bukan saja ada kain  untuk wanita tapi ada juga  Kemeja Ekslusif Overlap untuk suami/lelaki/pakwe/teman lelaki

 Kemeja Lelaki Ekslusif dari kain cotton cuma berharga RM75.00 sahaja

Kemeja Lelaki Ekslusif  ini di perbuat dari 100% original sutera, jacquard berharga RM185 sahaja.

 

Saiz: XL  Jika pakai ni mesti anda pasti tampak lebih tampan dan berkeyakinan!

 

Tertarik ker tidak?



Kalau tertarik klik kat sini  http://galeriwahida.blogspot.com/p/galeri-batik.html

Kat Galeri Wahida ada juga ditawarkan buku-buku berkualiti

Isi buku INDAHNYA HIDUP BERSYARIAT ini merupakan panduan untuk diri sendiri (fardu ain), seisi keluarga, masyarakat dan umat sejagat (fardu kifayah). Ia merangkumi syariat ketika kelahiran, fardu ain kanak-kanak, penekanan pendidikan remaja, hukum-hakam muamalat (jual beli), munakahat (nikah kahwin dan rumah tangga) serta amalan zikir, doa dan adab. Semua ilmu bersumberkan al-Quran dan hadis sahih. Teknik penyampaian buku ini ringkas dan tepat dalam bentuk carta, jadual dan rajah. 
 Harga cuma RM55.00 sahaja.

 

Harga : RM 17.00
 Buku 10 Terminal Syurga Rumah Tangga mengandungi petua melahirkan rumah tangga yang menjadi idaman dan harapan setiap insan iaitu rumah tangga yang di dalamnya bersemarak suasana sakinah, mawaddah dan rahmah. 

Kena beli tau ..sesuai untuk dah kawin dan akan berkawin dan juga tengah plan simpan duit nak kawin

Harga : RM 19.90.

Kita hendaklah melatih hati agar menjadi jernih dan sukakan kebaikan. Laluilah proses mengubat dan men-didik hati jika hati anda telah terlibat dengan aktiviti buruk. Hati rosak berpunca daripada aktiviti lidah, mata dan perut yang tidak betul. Jadi bagaimanakah untuk menghalangnya? Apakah tanda-tanda hati yang sa-kit? Bagaimanakah mengu-batnya? Kalau anda sudah melalui eksplorasi hati ini, maka hidup anda akan lebih terarah, bermakna dan cemerlang!
sekarang ni banyak yang ada phd..kalau baca insyallah hilanglah perasaan phd tu..insyallah

Harga : RM 12.00

Buku DOA MENJADI PENGANTIN BARU SETIAP HARI ini mengimbau kembali keindahan suasana perhubungan suami isteri ketika usia muda agar setiap ketika hubungan anda dengan suami / isteri bagaikan pengantin yang baru diijabkabulkan. 
wow…sape tak nak jadi pengantin baru setiap hari..memang sesuai untuk pengantin lama macam akak ni.

Kalau nak tenguk lagi buku yang ada sila klik http://galeriwahida.blogspot.com/p/galeri-buku.html
Kepuasan Anda Keutamaan Kami”
….Ingat Fabrik..Ingat Galeri Wahida”

 Galeri Wahida menawarkan sebuah buku untuk pemenang contest akak.

Jangan lupa..
Ingat  contest kak ina kl 
ingat galeriwahida

16 thoughts on “Apa ada di Galeri Wahida

  1. salam kak ina..terkejut ida buka blog akak hari ni..tu pun ida tahu dari orang lain..wah..akak tolong promotekan blog ida..thanks ye kak ina..cayang kak ina..nanti jemputlah kawan2 semua ke Galeri Wahida ye..tiap2 hari kain2 baru bercorak menarik dimasukkan ke Galeri Wahida..nanti boleh la beraya dengan baju baru..= )Salam perkenalan tulus ikhlas dari,Wahida Ibrahim

  2. salam kak ina..terkejut ida buka blog akak hari ni..tu pun ida tahu dari orang lain..wah..akak tolong promotekan blog ida..thanks ye kak ina..cayang kak ina..nanti jemputlah kawan2 semua ke Galeri Wahida ye..tiap2 hari kain2 baru bercorak menarik dimasukkan ke Galeri Wahida..nanti boleh la beraya dengan baju baru..= )Salam perkenalan tulus ikhlas dari,Wahida Ibrahim

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s