Perasan Jap Jadi Macam Selebriti di Geli-Geli Plus (gplus my)

 alamak nampak gigi taring da….

Akak  kenalah hargai bila tali barut akak ambil gambar akak masa gi event geli-geli hari Sabtu lepas.  Banyak gak gambar akak daydeck ambil.  Sebenarnya akak memang nak tunggu gambar dari beliau, tetapi ada pulak masalah yang mendatang pastu  dia pulak bzzz.

Akak mana boleh tunggu lelama kalau nak buat N3, akak pun ciloklah dari member lain dulu.  Sayang tak share gambar  yang beliau. Daydeck memang suka ambil gambar candid..terpaksa letak gak walaupun buruk.

nasib baik dia tak ambil kat angel punggung..kalau idak malu weii
ada gaya macam student tak?.lencana 1 love Nuffnang mesti pakai.

 Nilah barisan orang kuat di sebalik penubuhan kelab ni..akak ada ambil tapi tak clearlah pulak..

rasanya semua dah faham
tali barut ku …
Michelle orang kuat Nuffnang..apasal tiap kali jumpa akak mesti terlupa nama dan sape dia..jangan marah Michelle
opppp ada pulak muka Anak Perak…entah bila dia ada kat belakang ..

 sawanilla tak habis makan..armster call sape tah..(gambar Fb Redlinda)

Yang tengah tulah ahemss anak perak..

macam pelakun Hindustanlah Lily dan Hamzah..nasib baiklah mereka tak guling-guling atas rumput
 aksi kami
busuk hati betuldaydeck dan Eyriqazz ni,mentang-mentanglah diaorang tinggi,
dia hadang muka akak..langsung tak nampak muka akak..tapi akak tak sentap aaa
Posing jangan tak posing..Jejai, Sawanila dan Hamzah har..har..har…

kat gambar N3 yang lalu tak berapa nampak…ha ni kau…takut tak?? Cik Mat Gebu…akak tak taulah real ker idak..sebab tak leh masuk dalam.  Takut nanti kami semua tersampuklah pulak kat situ.

 Best tau kalau ambil Kursus IT…tenguklah skrin tu..apple tau…menurut kata staff Taylor’s University, cuma di sini ajer yang menggunakan skrin mahal ni untuk private university

Gossip dengan Jaz, Miss Xeroz dan adik dia.
Miss Xeroz kata akak happy ajer, ashik gelak ketawa,
la..mestilah happy kan bila dapat jumpa bloggers
apa pandang-pandang..ada hutang ker..
muka garang tapi ..hemmm kang orang kata angkat bakul sendirilah pulak..
sape yang dah kenal baru tau akak macam mana..jangan menilai dari gambar dan air muka yer..
Terima kasih tali barut akak daydeck.  sape nak tenguk lagi sila lah ke Facebook Daydeck 

30 thoughts on “Perasan Jap Jadi Macam Selebriti di Geli-Geli Plus (gplus my)

  1. @Red : aahh..air muka kak ina nmpak garang tp kalau dh kenal, mmg kak ina ni penuh dgn gelak ketawa…suka :Dhik2,saya pun tertipu dulu..kali ketiga baru berani tegur..tuhpun lepas dihambat kak ina..hik3,yess..rancangan kami berjaya..hak3…ketua talibarut dilindungi shadowku dan daydeck..hak3..

  2. @Red : aahh..air muka kak ina nmpak garang tp kalau dh kenal, mmg kak ina ni penuh dgn gelak ketawa…suka :Dhik2,saya pun tertipu dulu..kali ketiga baru berani tegur..tuhpun lepas dihambat kak ina..hik3,yess..rancangan kami berjaya..hak3…ketua talibarut dilindungi shadowku dan daydeck..hak3..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s