Sessi Mengembara di Universiti Taylor’s (Taylor’s University)

 Sebelum tunjuk gambar yang lain..akak nak pot pet ni

Salah seorang ahli baru tali barut akak dah tersentaplah..sebab akak tak letak link dan muka besar-besar dalam blog akak ni…sape lagi si hamzah Har..Har..Har..

Demi memuaskan hati dia akak letak gambar dia yang akak sempat snap..memang handsome tapi kan apasal mulut dia tu ha….jawab hamzah jangan tak jawab.

Amboi hamzah  pandang  Lily macam orang bercinta ajer ek

Pastu dia nak tau sape pulak sharinginfo..la…duk dekat situ pun boleh tak kenal..sabar ajerlah..yang belah kiri tulah sharinginfo,.arealcelebrity dan kanan hazmanfadzil

hazmanfadzileyriqazz,. sharinginfo  dan darkbatman tengah buat tu???
Bermulalah pengembaraan ke sekitar Taylor’s University pada pukul 1.00 tengahari..bila tenguk kemudahan yang di sediakan di sini memang berbaloi dengan RM yang di keluarkan…besar sungguh..ada Kalau nak makan minum atau sessi lepaking kat sini ada Starbucks dan Subway.
Ada juga cafe biasa dan kedai runcit..sape yang belajar kat sini memang tak risau tentang makan minum.

 Kami di bawa oleh kakitangan Taylor’s University yang cun..antara kursus yang di tawarkan di sini ialah

School of Architecture, Building and Design
School of Biosciences
Taylor’s Business School
School of Communication
School of Computing and IT
The Design School
School of Engineering
School of Hospitality, Tourism and Culinary Arts
Language Centre
Taylor’s Law School
School of Medicine

kereta ni di hasilkan sendiri oleh pelajar di sini
dalam makmal engineering

 posing jangan tak posing..

kereta pecut ni pun di hasilkan pelajar di sini
baru ajer menang hadiah
 kemudian kami ke tingkat atas naik lif ..sempat jugak shahrul snap
dilarang merokok 
pemandangan dari atas
salah satu dewan kuliah
takut weiiii bila gi ke sini..tempat anatomi..
mestilah tempat orang ambik medik ni…ada mayat kan..salah satu kursus yang ditawarkan disini
 kena turun tangga bila nak ke bawah…
dan terus ke sini
didalam library..best oooo sejukkkk semua lepak jap
best oooo sejukkkk semua lepak jap..
 memang best library ni…
 dalam library mana boleh bising kan…tapi dah ramai mana boleh senyap..
ada juga blogger yang  nak cuba 
 nak beli barangan cenderahati pun boleh..tapi sorang pun tak beli..window shopping ajer
bila keluar dari library kami ingatkan dah habis pengembaraan di sini..sebab masing-masing dah penat dah lapar..rupernya belum habis lagi…yang gelak tu sebab ada yang dah ucap thank you kat staff Taylor’s tu termasuk akak…lepas tu semua bantai gelak ramai-ramai..la  ingatkan dah habis..
masa nak gi ke dewan…ada pelajar  yang tengah buat projek
Tak tau kenapa Miss Xeroz gelak..shah dan Jaz  pun ada..kat belakang Ruby…rupanya kami ke bahagian  sini…apa ke nama tempat ni…tapi rasanya restoren tempat  pelajar buat praktikal sape nak jadi chef
tenguklah  kursus yang di tawarkan di Taylor’s University..kalau sape yang nak tau lebih lanjut boleh ke website http://www.taylors.edu.my/.terselit pulak si Jejai
tali barut yang tengah pot pet..pot….pet.Daydeck  Jejai, eyriqzz dan sawanila
 sebelum sessi bergambar…Jaz ada.. hamzah pun ada
 shahrulhairy yang bertungkus lumus mengambil gambar
sebelum pulang kita tangkap gambar kenangan dulu..nasib baik Lily bawak keta jalan tol..cepat sampai balik kat Danau Kota..perut dah kelaparan dah masa ni…nasibbaiklah dah masak dulu sebelum ke sini
ambil gambar dari  Facebook Eyriqazz , Facebook Shahrol
dan facebook Daydeck..baru ajer upload gambar 
Daydeck pun baru ajer buat N3
Lambat bebeno nak tunggu Lily upload gambar..

40 thoughts on “Sessi Mengembara di Universiti Taylor’s (Taylor’s University)

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s