Nurazzah mana pulak ni?

 Ala dialah salah seorang sponsor utama contest akak.  Rasanya beliau ni seorang guru kot. (maaf jika salah).  Tak taulah nurazzah ni sebaya dengan akak ker idak.
Beliau ada 3 blog…wow kalah akak ni.
1.   Blog pertama  :  http://www.nurazzah8.blogspot.com/

Mula berblog pada tahun 2007. Kat blog ni ada macam-macam cerita.  Biasalah orang perempuan suka cerita ceriti.

Beliau tinggal di  SEKSYEN 7, Shah Alam..nanti boleh terjah ni..

Menyambut ulangtahun perkawinan ke 24 tahun pada 21 Jun yang lalu. Akak pun sama 24 tahun dah berkawin. Entah-entah anak kita sebaya kot.

2.  Blog ke 2 beliau ialah http://www.nostalgialama.blogspot.com/
 Kat sini cerita tentang koleksi barang lama yang telah berjaya di kumpul oleh beliau.
Pernah menang GA Chempaka (pengumpul barang lama gak ni).  Tapi sayangnya jam tu telah pecah disebabkan gara-gara anak bujang yang ke-5 beliau yang sangat aktif dan kreatif….main panah-panah …dipanahnya jam tu, anak dia ingat anak panah tu boleh melekat kat kaca tu, rupa-rupanya aim terlampau dekat, kuat sangat habis pecah! 
Sabar yer..insyallah nanti boleh menang lagi ga yang lain.
 wah azzah pandai gak masak ek
 antara koleksi beliau..cantikkan..ada gambar bunga ros
buat menjamu tetamu yang datang beraya..alahai akak ada gak koleksi ni tapi takut nak pakai..takut pecah
yang buat akak jelous sebab ada tureen…waduh akak tak dak lagi koleksi tureen ni…sebab tak mampu nak beli..mahal lah sangat
kalau dah kaki barang antik sanggup tau merayau cari barang lama…baca kat sini http://nostalgialama.blogspot.com/2009/12/kedai-2nd-hand-benut.html
Terima buat Azzah sebab sudi menaja hadiah yang ni berjumlah  RM145.00

3.  Blog ke 3 ni blog jualan http://www.buttonplanetent.blogspot.com/.
bila masuk ke blog  ni….. wow….cantiknya butang-butang ni. macam-macam design ada.  Kagum akak dibuatnya.
A new collection of buttons for cat lovers yang di panggil The Cat Gang
dan yang ni…Decorated Cupcakes..cantiknya..akak pun kagum tenguk cc ni
yang  ni pulak di panggil  Snack Attack..memang cantik, menarik dan kebabumlah koleksi kat blog beliau ni..kalau nak tenguk sila ke 
Dan beliau bermurah hati nak bagi hadiah ni semua  yang bernilai = RM93.00 

Jangan lupa yer terjah ke 3 blog beliau 

1. http://www.buttonplanetent.blogspot.com/

3.  http://www.nostalgialama.blogspot.com/

p/s akak nak tambah lagi hadiah sagu hati..Top RM10.00 x 5 orang lagi
Biar ramai yang menang.


Jom cepat masuk contest akak

16 thoughts on “Nurazzah mana pulak ni?

  1. Salam Kak Ina,Thanks a lot tolong promosi blog saya..blog yang tidak seberapanya… harap akan dapat lebih ramai rakan maya selepas ini..terimakasih sekali lagi…Azzah8

  2. Salam Kak Ina,Thanks a lot tolong promosi blog saya..blog yang tidak seberapanya… harap akan dapat lebih ramai rakan maya selepas ini..terimakasih sekali lagi…Azzah8

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s