Akak tak puas hati kat Eriqazz aka Great Teacher Onizuka!

Fakta tentang eriqaz yang buat akak tak puas hati…

1.  Seorang blogger aka tali barut akak  yang pantas naik ke atas mengatasi akak sebagai ketua tali barut..cisss bedebah!!! sebab dia tak hormati Ketua Tali Barut.

2.  Akak tak puas hati sebab akak baru dapat satu advertorials..dia dah dapat 5..lagi satu  sebab yang buat akak tak puas hati sebab dia dah mengatasi akak.

 3.  Penyokong kuat Redmummy dan Hanis Zalikha..chewahhh pilih yang cun ajer..menyampah.  Dengan akak dia tak nak jadi penyokong kuat sebab akak tak se cun  mereka berdua.


Nanti akak dapatkan tajaan nak gi tempat pelansingan badan..

4.  Akak jelous sebab dia tunjukkan  gambar dia yang cukup lomantik dengan wife dia..akak . ek eleh..macamlah dia sorang ada isteri..


sebenarnya jelous tgk..hemmmm nangislah kalau hb akak buat  camtu. Hb lomantik jugak..tapi tak show aaaaaaa kat sini…malu beb..

 5.  Dia dah merasa dapat RM1,000.00 lebih untuk sebulan..akak pulak ambil masa berbulan-bulan nak rasa sebanyak tu… ni lagi satu  sebab akak tak puas hati kat dia..check out kat sini
http://www.eyriqazz.com/2010/09/rezeki-berblogging-rm1k-pertama-kali.html

 6.  Akak tak puas hati sebab dia berjaya masuk
MySelangorStory Journey

Tapi walau macam mana pun akak tak puas hati..akak nak minta tolong pembaca blog akak supaya mengundi Eriqazz  .  Biarlah tali barut akak tu menang..sebab ketua tali barut tak ambil bahagian. 

Jom reramai vote dia di sini




Sebab apa akak suruh anda semua vote dia..Sebab dia janji dia nak bagi akak 30% jika dia menang nanti..ha..ha..ha…gelak jin macam iklan superpower tuuu…
Tak lah sebab dia dah bermurah hati nak tambah RM untuk contest akak tu.jadi hadiah akan bertambah..check nanti yer..

Dan juga  sebagai penghargaan sebab dia sudi menjadi penaja utama contest akak. 

Ada ubi ada batas,  bila berbudi kenalah balas kan.  Sharing is caring.

p/s kalau dia menang..nanti dia buat contest lagi tau..dia nak share dengan semua blogger.

32 thoughts on “Akak tak puas hati kat Eriqazz aka Great Teacher Onizuka!

  1. haah,betultu kata fitrihadi..aura akak lagi mengancam…saya pun naik berguru dengan akak..thanks for entry akak..ehh2,sayapun suka akakla…minat giler2…cuma mula2je ingat garang…thanks akak for the entry..love it to the fullest..akak nak buat contest lagi,informje saya..anytime saya sanggup jadi sponsor..dua tiga kucing berlarimana nak sama kak ina sorangsungguh best mengenali kak ina yang best sekalisungguh suka dan heppi bukan kepalang…

  2. haah,betultu kata fitrihadi..aura akak lagi mengancam…saya pun naik berguru dengan akak..thanks for entry akak..ehh2,sayapun suka akakla…minat giler2…cuma mula2je ingat garang…thanks akak for the entry..love it to the fullest..akak nak buat contest lagi,informje saya..anytime saya sanggup jadi sponsor..dua tiga kucing berlarimana nak sama kak ina sorangsungguh best mengenali kak ina yang best sekalisungguh suka dan heppi bukan kepalang…

  3. Salam,Fuhhhhhh! berpeluh saya baca entri ni…penuh perasaan sungguh kak ina tulis entri. Ingatkan tali barut mana hu hu huJommm reramai vote! Bagi sokongan moral…dapat sebijik kamera hadiah tu pun jadilah ye kak ina kan? mesti EyriqaZZ berpeluh dengar gitu kan hu hu hu

  4. Salam,Fuhhhhhh! berpeluh saya baca entri ni…penuh perasaan sungguh kak ina tulis entri. Ingatkan tali barut mana hu hu huJommm reramai vote! Bagi sokongan moral…dapat sebijik kamera hadiah tu pun jadilah ye kak ina kan? mesti EyriqaZZ berpeluh dengar gitu kan hu hu hu

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s