Apa Hal MIZZ NINA kat Konsert Arak?

Dulu ada gak terbaca kat blog member pasal Mizz Nina  nak nyanyi kat party ni..masa tu tak confirm lagi..

 Tapi bila tenguk kat blog member Cina memang confirm dia akan menyanyi kat konsert Hennessy Artistry yang  akan di adakan pada 23 hb. Okt ni di International Exhibition & Convention Centre, Mines Resort City.

Dubbed as the H-Artistry party of the year, the event will see a blend of musical talents from Malaysia, Taiwan, Canada and the USA belting it out on a night that promises to be bold, daring, and fresh, ultimately, culminating in a blend of urban sounds and cultures that come together through electrifying performances that will leave guests awestruck and craving for more.

Antara artis ialah..KARDINAL OFFISHALL, DA MOUTH, DJ ALEX DREAMZ,FOULWORKS & MS. EVA T, DEJA VOODOO SPELLS dan penyanyi Malaysia

nak tau sape  Mizz Nina ni ..
 Mizz Nina ni kelahiran tempatan, Melayu, anak kepada ahli perniagaan terkenal Malaysia. Nama sebenar adalah Shazrina Azman dan mula dikenali melalui kumpulan TEH TARIK CREW
Pernah digosipkan dengan Noh dari Hujan. Berdasarkan kepada gayanya seperti artis dari luar negara,namun disebalik rupa dan penampilan yang ditonjolkan,dia merupakan salah seorang artis kelahiran dari Malaysia. 
‘Single’ terbaru beliau yang bertajuk ‘what you waiting for’ yang merupakan kolaborasi bersama Colby O’Donis mendapat tempat di hati peminatnya yang amat meminatinya.
 Beliau sebelum ini pernah menceburi bidang peragaan dan terlibat dalam pengiklanan komersial televisyen serta bekas pengacara ‘Channel V’. Bakat yang ada dalam diri beliau melonjakkan namanya lebih tinggi dalam bidang seni muzik. Amat berminat seni muzik hip hop,memberikan beliau suatu pengalaman berbeza sebagai artis perempuan hip hop di Malaysia.
Rasa bangga dengan usaha beliau yang melakukan kolaborasi dengan artis luar seperti Colby O’Donis yang merupakan artis baru meningkat naik di Amerika sana. Nyata bakat yang ada dalam diri Mizz Nina mampu memikat artis luar untuk digandingkan bersama dalam lagunya.

Bila dia nak menyanyi kat Biggest Hennessy Artistry (jenama arak)  ni…macam tak best kan


Entahlah..tak tau nak kata apa..

34 thoughts on “Apa Hal MIZZ NINA kat Konsert Arak?

  1. memula dulu ingat dia ni orang singapore sebab tak berapa fasih cakap melayu…..siap minta maaf lagi kat melodi kata dia tak pandai cakap melayu..well…kata anak kelahiran malaysia mestilah pandai berbahasa melayu kan….dari situ pun kita leh lihat cara yang sedikit kebaratan…..apapun no komen la kak pasal dia nak nyanyi kat konsert arak tuh..

  2. memula dulu ingat dia ni orang singapore sebab tak berapa fasih cakap melayu…..siap minta maaf lagi kat melodi kata dia tak pandai cakap melayu..well…kata anak kelahiran malaysia mestilah pandai berbahasa melayu kan….dari situ pun kita leh lihat cara yang sedikit kebaratan…..apapun no komen la kak pasal dia nak nyanyi kat konsert arak tuh..

  3. menda macam ni memang t tak sedap dengar tapi da jadi perkara biasa pulak.sebelum ni pernah dulu2 baca magazine tak berapa glamer. sekali tengok, maria farida (zaman dia muda2 dulu la) jadi model bra dan suo dalam (pakai dress putih jarang dan nampak la design2 bra dan spender. itu buat catwalk utk jenama pakaian dalam, utk charity. mcm kelakar kan? magazine tu memang sebut nama maria farida.

  4. menda macam ni memang t tak sedap dengar tapi da jadi perkara biasa pulak.sebelum ni pernah dulu2 baca magazine tak berapa glamer. sekali tengok, maria farida (zaman dia muda2 dulu la) jadi model bra dan suo dalam (pakai dress putih jarang dan nampak la design2 bra dan spender. itu buat catwalk utk jenama pakaian dalam, utk charity. mcm kelakar kan? magazine tu memang sebut nama maria farida.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s