Bestnya Kambing Panggang Dan Lemang

Selagi tak habis raya , selagi tulah setiap minggu ada jemputan.  Kali ni jemputan dari saudara akak  taukeh khemah.  Kalau beliau buat open house memang makanan melimpah ruah.

Inilah yang paling di tunggu-tunggu..kambing panggang beb..bila akak berposing..tuan rumah kata..
eh..eh..ni sape tuan rumah ni..
ada akak kisah..peduli apa orang kata..

makan, makan…jangan malu, sape malu dia lapar..semua adik beradik dan anak buah datang.

apa mak ni….tak sukalah masuk dalam blog…
bestkan mak ngah..glam nanti An Nur
macam-macam ada..
aisey..mak ngah ni..ashik ambil gambar ajer
bila dah siap..panjang barisan nak ambil kambing panggang ni..padahal ada 3 ekor
Semua sudah surrender…jom pergi rumah satu lagi
Oleh sebab memang dah tak boleh masuk lagi makanan…kat rumah saudara yang nak pergi haji/open house , kami semua cuma ambil air batu campur sajer..

dan menjamah kek lapis ni…lawa betul lah kek lapis ni..tak reti lagi nak buat corak-corak camni..lepas tu hantar Ira balik ke asrama dan lepas tu balik rumah.

Lepas maghrib pergi ke rumah tali barut akak daydeck
dari rumah akak ke rumah dia tak sampai 15 minit…yang buat akak mesti pergi sebab nak makan lomang yang di bakar oleh beliau sendiri..memang sedap..boleh terima tempahan tak  daydeck

terima kasih yer  daydeck kerana sudi menjemput akak.  Tahun depan jangan luper yer..akak nak order lomang engkau..
 
terima kasih jugak sebab sudi tapaukan lomang tu..akak bedal sorang ajer tau…eh eh..baru perasan baju kita warna samalah daydeck …

38 thoughts on “Bestnya Kambing Panggang Dan Lemang

  1. kambing panggang…..kesukaankuuuuu. hehehe, esok pn ada jemputan majlis raya gak. khabarnya 10 ekor kambing panggang. tapi tak dapat hadir kerana ada hal keluarga. kalu tak boleh makan kambing panggang puas2

  2. kambing panggang…..kesukaankuuuuu. hehehe, esok pn ada jemputan majlis raya gak. khabarnya 10 ekor kambing panggang. tapi tak dapat hadir kerana ada hal keluarga. kalu tak boleh makan kambing panggang puas2

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s