Terjah Rahz Bakers Enterprise (Sponsor Pertama)

Seperti yang di janjikan..masa untuk menerjah sponsor contest akak..

akak baru ada masa nak terjah sponsor contest akak ni..sorrylah terlambat ek..asik sibuk dengan upacara makan-makan..makan..sabar ajerlah..lepas ni kenalah jogging nak buang lemak di badan.ahakss


Bila masuk ajer ke blog beliau…waduh enak-enak sungguh hasil tangan beliau ni.  Macam-macam ada. Kukis dan kek pun ada…
 Kek Moist Coklat memang mengancam kan..
harga memang berpatutan
Kek Kukus buah-buahan…Terdapat dalam dua versi:  Lembap atau kering. Menggunakan bahan-bahan terpilih.
Jika nak tau harga sila ke blog beliau.
 
  • Rahz Choc Chip Cookies yang  belum di make up ..memang mengancam  bukan …dan kukis ni akan di menangi oleh peserta contest akak nanti.

Segala Pertanyaan anda boleh email ke rahzcookies[a]gmail.com atau telefon 019 759 6778

Jika nak tau harga sila ke blog beliau http://www.rahzbakers.com/

12 thoughts on “Terjah Rahz Bakers Enterprise (Sponsor Pertama)

  1. maaf kak ina baru sempt on9.bizi buat kukis adik ipar kawin ahad ni.apapun thanks ye show up blog sy yg masih belum sempurna tu.will update by next week.

  2. maaf kak ina baru sempt on9.bizi buat kukis adik ipar kawin ahad ni.apapun thanks ye show up blog sy yg masih belum sempurna tu.will update by next week.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s