Green Pecha Kucha Sharing and Get-together session – D’House(DIGI Office)


Dapat tau kempen ni dari Nuffnang..malam Sabtu ada member tanya nak tak pergi ke DiGi minus‘ very first Green Pecha Kucha Sharing and Get-together session with Malaysia’s top environmentalists 
 kredit mohdzaid

pada 2 October 2010 (Saturday) dari pukul 2-5 petang di D’House(DIGI Office) di Shah Alam.


Oleh sebab akak ada 3 open house hari sabtu..akak suruh manager akak  ajer ke situ.
Akak hantar dia dulu ke Shah Alam barulah akak pergi ke open house .
Gambar kurang jelas sebab guna camera hp…cakap…cakap…cakap..kalau sessi cakap-cakap ni kan tak ramai yang nak hadir..cuba kalau party berebut nak datang..betul tak?
pasal hijau…kalau ada Zainal Abidin datang nyanyi lagu Hijau pun best gak ni.

Wakil dari Digi memberi taklimat

aturcara pada hari tersebut

 pembentangan kertas kerja

Deep Green Forum yang membincangkan tentang masalah dan jalan penyelesaian tentang cara untuk menjaga alam sekitar..mestilah cerita ceriti tentang hijau kan. tentang tanam-tanaman..dan acara yang di jangka habis pukul 5.00 petang berlarutan sehingga ke pukul 5.30 petang..
 kelam kabut Firdaus  dengan Armster gi pula ke Party Vaseline 
kat Jalan Puncak dekat Kuala Lumpur Tower..

tq  mohd zaid
 suasana dalam office Digi 

patutlah Digi membuat kempen hijau ni..tenguk suasana persekitaran pejabat Digi..memang cantik dan mententeramkan jiwa kan..

 memang beruntung staff Digi..cantik sungguh pemandangan kat dalam

Sampai kat Luna Bar dekat pukul 7.30 petang disebabkan jalan sesak dan nak bayar tol panjang sangat.  Tu sebab Firdaus tak happening sangat malam tu.  Penat katanya.
Nasib baik dapat gifts ni..jadilah
nak tau apa ke benda dalam beg ni….
{
{
{
{

{
{

{


Pokok ini yang diberi sebagai menghargai sape yang datang…Maknanya kalau kita sokong kempen ni kita kenalah tanam pokok sama ada dalam pasu ataupun di sekeliling rumah. Jom sokong kempen ini.

nak tau lebih lanjut ke http://www.digi.com.my/deepgreen/

26 thoughts on “Green Pecha Kucha Sharing and Get-together session – D’House(DIGI Office)

  1. salam, akak rasanya cam saya nampak akak la dekat petronas batu 3 tu, mas tu saya ngan my doter rasa cam nak tegur tapi takut salah orang lak.. tapi kalu betul akak rugila rasanya saya tak tegur akak kan.. at lease boleh kenal live…

  2. salam, akak rasanya cam saya nampak akak la dekat petronas batu 3 tu, mas tu saya ngan my doter rasa cam nak tegur tapi takut salah orang lak.. tapi kalu betul akak rugila rasanya saya tak tegur akak kan.. at lease boleh kenal live…

  3. salam aisybasyirah…kalau kat batu 3 petronas tu betullah…kamu ker yang pandang akak..akak perasan jugak kamu pandang-pandang..tapi takutlah nak tegur pulak..akak baru keluar dari bilik air kan..kamu berdiri kat dekat situ..memang rugi kamu tak tegur..kalau idak boleh ambil gambar..pastu masuk dalam blog akak..tak perlah…insyallah lain kali jumpa tegurlah yer

  4. salam aisybasyirah…kalau kat batu 3 petronas tu betullah…kamu ker yang pandang akak..akak perasan jugak kamu pandang-pandang..tapi takutlah nak tegur pulak..akak baru keluar dari bilik air kan..kamu berdiri kat dekat situ..memang rugi kamu tak tegur..kalau idak boleh ambil gambar..pastu masuk dalam blog akak..tak perlah…insyallah lain kali jumpa tegurlah yer

  5. Penah masuk DIGI opis tapi tak pernah pulak tengok kat belakang ni…santeknya!nota kaki : Kak ina lagi pemes tau!Da bersepah event ngan artis kak ina da jumpa…kite neh setakat blogger baru tumbuh,ijo lagi!

  6. Penah masuk DIGI opis tapi tak pernah pulak tengok kat belakang ni…santeknya!nota kaki : Kak ina lagi pemes tau!Da bersepah event ngan artis kak ina da jumpa…kite neh setakat blogger baru tumbuh,ijo lagi!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s