Celebration of Amazing Skin with Vaseline Party-Luna Bar

Agenda hari Sabtu memanglah padat..dari acara menghadiri 
open house ke 3 rumah  (nasib baik dapat hadir)terus berlarutan ke acara vaseline party ini.
Oleh sebab perkara yang tak dapat di elakkan, pendaftaran bermula pada pukul 5.30 petang dan akak pun lepak di lobby hotel sementara menunggu tali barut akak sampai.
 Setiap yang hadir di beri beg yang berisi losyen vaseline…bayangkan dapat 2 beg..boleh buat mandi losyenlah ek..
 sebelum tu ambil gambar dengan gadis nuffies Rynna dan Michelle 
kredit gambar :ciklilyputih
Gaya wanita-wanita melayu yang anggun dan bersopan santun….takkanlah gi party kami nak pakai seksi meksi…duduk pun ala-ala  gadis melayu terakhir. Tifa yang anggun..ciklilyputih berbaju merah dan cun melecun  dan viruspadu yang ayu.
maka selepas tu bermulalah sessi pot pet pot pet ..Jaz..tengah mendengar dengan penuh perhatian bila  ciklilyputih tengah cerita gosip  panas.
kredit gambar :darkbatman
sape yang lebih cun????satu hotmama dan satu lagi mamacun
lepastu sessi klik mengklik..ataupun ada yang panggil terkena sawan kamera. first time jumpa viruspadu kerabat ceeramoon..waduh terpegun tenguk dia
jejaka kacak, maskulin…masih single and available..darkbatman
sape nak berkenalan kena tanya akak dulu sebab dia tali barut akak tau

 Rina sibuk menerangkan kebaikan losyen Vaselineakak  bersama mazlina.
candid pic cilok dari blog darkbatman

bermulalah acara lucky draw.tapi  tak ada rezeki….mc malam tu si jelita jojo
gadis dari Nuffnang Michelle dan Fresh tergelak….darkbatman tesenyum
gelak..gelak dan ketawa riang..nak tau kenapa..
sebab dengar Jen Han ni buat lawak jenaka
bila time makan…akan cuma makan ni dan sedikit kerabu mangga.
tak makan nasi tau…tak percaya…tanya tali barut akak
Mr big suami  ciklilyputih bersama mamat sengal
penaja utama Vaseline
macam-macam gaya ada..chearmster,Shahrul…(apasal dia tutup muka ek.malu ker), Firdaus dan  darkbatman duduk pun ada gaya
 memang bestlah Yuna malam tadi..tak dak miming okkk

 peminat Yuna yang kecoh (tq ciklilyputih)

sebelum 4 orang yang hadir telah dipilih untuk  memenangi beg tangan choach
selepas tu diadakan undian untuk 4 orang peserta
kredit Facebook Gareth Davies aka shaolin

 dah tentulah kami pilih peserta melayu tapi tak ada rezeki Siti Farah.
 Shahrul, Fridaus,   darkbatman dan   hamzah poyo..chewah datang dgn girlfriendlah
 

yang perempuan pun vote Siti Sarah ..cuba cari mana satu makwe 
hamzah poyo

 Mula-mula buat tak hairan bila Jojo minta sape nak naik atas pentas nak buat games….bila tenguk kumpulan pertama buat senang sangat aksi raba meraba ni..akak dan Lily pun cepat-cepat naik atas pentas.

Lily  yang kena tutup mata pastu cari tangan akak yang lembut ni di antara 5 orang gadis cantik.

 akhirnya Lily berjaya meneka tangan akak no berapa.
yang menang dan dapat undi terbanyak..untung gadis ni dapat beg mahal
pemenang pertama Jaz. Tahniah babe
pemenang-pemenang  di atas pentas

 jadilah dari tak dapat apa-apa..kalau nak tau macamana Lily tangan akak yang mana..kenalah tanya dia..

sebelum berangkat pulang (tq ciklilyputih)
hasil dari sessi raba meraba
 rasa-rasanya nak tenguk cerita apa yer..nak berduaan dengan suami akaklah 
gi tenguk wayang kat tempat duduk mahal..ala-ala gi dating gitewwww 



Nak tenguk lebih banyak gambar pergi ke  Facebook Gareth Davies aka shaolin


Terima kasih nuffnang dan Vaseline.

30 thoughts on “Celebration of Amazing Skin with Vaseline Party-Luna Bar

  1. bru fes tym eh kak jmpe viruspadu?mase mule2 tgk viruspadu 2 agak terkagum gak kejap..ahha..tp biler tgk viruspadu n fieza duk bersebelahan ngn akak n lily, mcm pengapit lak..heee

  2. bru fes tym eh kak jmpe viruspadu?mase mule2 tgk viruspadu 2 agak terkagum gak kejap..ahha..tp biler tgk viruspadu n fieza duk bersebelahan ngn akak n lily, mcm pengapit lak..heee

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s