Bersama Penyanyi Yuna di Vaseline Event

Baru balik dari event Vaseline…
Akak memang minat dengan Yuna ni..terutama bila dia berduet dengan Aizat..bila dia nyanyi live memang sebiji macam dalam cd…muka akak macam terkezzutt ajer..
Masa sampai dalam pukul 5.00 petang  cuma 
band dia ajer yang melalak kat atas pentas
Manager senang hati dapat bergambar dengan Yuna..
memang peramah ..talak sombong..dah habis study kat US rupernya
memang terbaiklah Yuna ni…lagu tak rock tak slow..
sekali-sekali lepak kat event camni best jugak ek

34 thoughts on “Bersama Penyanyi Yuna di Vaseline Event

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s