Setialah pada yang satu ( 1 love Nuffnang)

Akak nak pot pet..pot pet ni…
Bila akak gi blogwalking ….akak selalu terbaca dan tertenguk tentang penulis blog yang selalu berpaling tadah dengan pengiklan.
Sekejap ke situ..sekejap ke sini….tak nak setia pada yang satu.  Mungkin kat sini dia rasa dia tak dapat income banyak.  Jadi dia pun tukarlah kepada yang lain.  Bila ada hal terjadi ..dia akan balik semula pada yang asal.
Akak akui akak dulu pun macam tu..frust sebab jarang dapat RM (ala bukan boleh kaya pun cam Redmummy dan Kennysia)..pernah gak terlintas nak gi ke hijau.
Nasib baiklah tali barut akak memujuk akak dengan kata-kata semangat sehingga akak terjaga dari mimpi setelah tidur di siang hari.
Dan sekarang ni dah berpijak di  bumi nyata yang berblog ni susah nak kaya raya.  Kalau berjaya pun mungkin ambil masa bertahun.  Macam Redmummy..dulu cuma dapat RM90 masa mula-mula berkecimpung dalam dunia blog..sekarang ni setelah lebih dari 5 tahun (lama kan) barulah beliau menjana pendapatan sebanyak tu.
Macam akak juga…dulu tahun pertama baru RM200 lebih..sekarang alhamdulliah..lepaslah nak buat pelaburan sedikit.

Akak kena ambil masa juga nak berjaya macam tu, ibarat bertatih dulu, baru merangkak dan terus berlari.

Oleh sebab terlalu setia ada yang kata akak orang kuat Nuffnang (masa gi ke event Gengblogger)

 wah best tu…semuga masinlah mulut mereka yang berkata begitu…

 Ingat tau..setialah pada yang satu..(gambar dari facebook syahirul)

 bila jumpa blogger ashik gelak ketawa ajer 

makan minum mesti ada..

orang kuat Nuffnang gak ni..Darkbatman
pojiepooh dan adik manis..luperlah pulak nama.

Sedihlah gambar masa kat sini dah hilang sebab cpu dah rosak..terpaksa cilok dari orang lain.  Jadi akak abadikan gambar gath kat sini..

p/s yang best sebab join Nuffnang ni dapt gi events ni dan jumpa orang fololur..akak?? Lambat lagi kot

14 thoughts on “Setialah pada yang satu ( 1 love Nuffnang)

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s