Terima kasih Mat Gebu (Dapur Tanpa Sempadan)

Jangan lupa sertai contest akak http://www.kakinakl.com/2010/09/contest-gambar-kenangan-open-house.html


Terima kasih buat Mat Gebu yang sudi buat N3 khas buat akak sempena dengan contest yang akak buat hari ini.

Mat Gebu ni memang pemalu orangnya dan sebab itulah dia tak pernah nak show muka dia kat blog  Kami mula sapa menyapa di forum MYRESEPI dan sekarang ni masih lagi sapa menyapa di blog masing-masing sejak forum di myresepi dah tak ada.

Lepas tu kami  jadi geng kolek barang lamalah pulak..kiranya yang paling banyak koleksi teko dan pinggan mangkuk yang best-best …akak pun kalah dek dia.

Mat Gebu juga terkenal sebab tidak lokek memberi resepi yang insyallah akan menjadi punya dan juga menjadi pakar rujuk buat akak yang tak pandai masak ni.  Gambar yang di ambil memang super…kalah cameraman pro walaupun kamera yang mat guna taklah semahal kamera mereka.

Resepi beliau pernah tersiar di Jelita Bulan Ogos 2010 dan yang menjadi kes hangat ialah bila kes saji majalah-saji-curi-gambar-kek-mat-gebu.

Budi baik Encik Mat akan akan hargai sebab sudi buat N3 Kak Ina Kl Buat Hallah Pulak.  Terima kasih sekali lagi yer Mat Gebu.

3 thoughts on “Terima kasih Mat Gebu (Dapur Tanpa Sempadan)

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s