Smart Tag -Memang berbaloi-baloi

Memang senang betul pakai smart tag ni..

Kami memang selalu gi jejalan jejauh..tak suker beratur panjang bila nak bayar tol/ambil tiket bila gunakan lebuhraya..kan malaysia ni jalan sikit kena bayar tol…jalan sinun pun kena tol..terutama kat Kuala Lumpur

Masa offer dulu hb beli 2 smart tag..letak dalam 2 kereta..tapi kami tak pamerkan smart tag tu sebab  pernah orang pecahkan cermin kereta semata-mata nakkan benda ni…kira ada value ..
 Tapi janganlah baki kad tak ada pun ada yang gunakan lorong ni..tentu kena sumpah seranah di umpat dek driver kat belakang.
Kalau time cuti panjang memang berebut-rebut nak bayar ataupun ambil tiket tol..kadang-kadang yang buat lebih menyirap sebab ada yang potong quene..geram tul dibuatnya..
 
Bestkan guna smart tag ni…tak yah lagi susah payah beratur …terus ke pintu smart tag dan perlahan kereta dan letak ajer kat cermin kereta terus jalan….akak pernah terkantoi masa first time gunakan Smart Tag ni.
Masa gi ke bangi..akak letak terbalik..tertulis “no card”..apa lagi..jemlah kat belakang…apalah gamaknya mereka kutuk tentang akak..

kenalah  reverse balik walaupun dah beratur kereta kat belakang dan nasib baik ada orang kat situ bagi arahan..suruh letak yang hitam kat depan…fuhhhh berpeluh kauuuuu.

Kalau sape ada pengalaman cam akak ni ceritalah ek…boleh share..lain kali terkena bolehlah tau solutionnya..

Memang senangkan ada Smart Tag ni..melancarkan perjalanan kita..tapi kadang-kadang laju kat pintu smart tag..kat depan sikit dah jem terutama kat Jalan Sungai Besi..menciiiiii

14 thoughts on “Smart Tag -Memang berbaloi-baloi

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s