Selamat Jalan Sayang

 Hantar Yana kat LCCT tengahari tadi..kalau naik MAS mahal sangat..tambang Air Asia memang murah giler…berbaloi-baloi
suami tak ikut..sebab demam…my manager yang jadi driver

 rugi tak kalau tak ambil gambar kat sini
cantikkan…akak sukerrr

 lepas tu hantar Ira kat asrama…

 cari apa ni???kecuh …

like mother like son..susah tul nak paksa ambil gambar dengan Imran sekarang ni..tak tau ker mak kan dah galmmmmm(perahsantan)

Semuga selamat sampai di sana…selalunya sampai pukul 11-12.00 tengahmalam di sini.(pusing jam ke belakang 3 jam)..risau gaklah…kami semua rindukan kamu…
Hati-hati di negara orang..Miss you so much…sobbbb..sobbb

16 thoughts on “Selamat Jalan Sayang

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s