Food Review-Al Rawsha Restaurant di Jalan Damai, Kuala Lumpur

 
makanan kat sini stail Lebanese ataupun Lebanon.
Kami makan kat sini masa minggu terakhir bulan puasa yang lalu.  Kami tak ambil buffet sebab bila buka  puasa selalunya makan sikit ajer.  Buffet RM40.00 seorang..kanak-kanak RM22.00 (kalau tak silap). Kami ambil ala carte ajer..tak nak membazir duit sebab kalau RM40.00 x 6 orang + RM22.00 x 1 dah berapakan..lagi mahal..
2 kali anak-anak  mengorder air ni..akak rasa tak sedap ..
tapi anak-anak pulak kata  sedap.
Suker dengan deco kat sini.  Kami tak lepak kat luar sebab panas rasanya  tapi kami booked tempat kat family room.  Selesa sikit sebab ada air cond. 
Atas Lamb Beraini…kurang sikit rasanya.  Tapi Lamb Madghut kat bawah ni memang sedap.  Nasi dalam bekas macam dulang ni  untuk makan 3-4 orang.  Memang banyak betul.  

 Kami datang sini nak makan masakan arab si Imran 
mengada-gada makan stail western..lorat betullah..

Oleh sebab kami tak tau nasi sebanyak itu…sampai tak habis makan..tapau buat makan sahur.
Seronok Yana sebab dapat bersama kami kali ni.
Ambil cuti 2 minggu semata-mata nak balik beraya 
dan balas dendam nak makan lauk raya..
Anak lelaki akak kalau gi tempat makanan arab memang suka hisap sishya..nak buat camner..umur dah melebihi 20 tahun.  
Al-Rawsha Restaurant
No. 78 Jalan Damai off Jalan Ampang
55000 Kuala Lumpur
Tel: +603-2143 9151
Fax: +603-2145 6943

…ada 2 -3 tempat makanan arab kat sini.  Mula-mula nak makan kat Andulisa tapi dah ada orang booked tempat tertutup (family room).  Jadi kami gi ajer kat sini.

9 thoughts on “Food Review-Al Rawsha Restaurant di Jalan Damai, Kuala Lumpur

  1. salam kak ina,saya menyinggah blog akak sbb nak cari2 resepi, pastu tenampak entry nih…sbnrnya, saya nak share info air barbican tu, bedasarkan pembacaan, air tu tak halal, sebab proses pembuatannya sama dgn proses pembuatan arak, cuma kandungan alcoholnya dikurangkan, tapi tidaklah 100%.akak boleh rujuk sinihttp://www.islamonline.net/servlet/Satellite?cid=1135001354063&pagename=IslamOnline-English-Ask_Scholar/FatwaE/FatwaEAskTheScholardan sini http://sahalfikri.blogspot.com/2010/08/jom-minum-arak.htmlwallahualam….

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s