Maafkan Akak Yer

Dek sebab nak guna SEO sangat…ingatkan naklah tarik trafik tinggi sebab ada 3 BE …akak pun gunalah perkataan peguam India..rupernya ramai yang tak tak setuju.  Ada pulak kata akak macam-macam.  Terasa jugaklah hati bila membaca komen yang  agak pedas camtu.  Rupernya jika tersilap bermain dengan SEO pun boleh memakan diri sendiri.
Sebenarnya akak masa akak taip tu akak tak pun bermaksud nak pekenakan sesiapa pun. Tulah mungkin niat di hati kita lain tapi pandangan orang lain pulak lain.  Al maklumlah rambut sama hitam tapi hati lain-lain. 

Nilah asam garam seorang blogger.  Ada masa orang tak suka dengan penulisan kita dan ada masa orang tak suka terutama bila kena isu hangat macam ni.  Sampai anak akak nasihatkan akak supaya berhati-hati bila mengulas isu hangat macam ni.  Tapi bangga gak sebab ada juga pembaca dari kaum lain sudi nak jenguk blog akak ni.


Akak berblogging ikut hati.  Tak best pulak bila kena hentam terutama dari Nina tu.  Tak perlah ..akak ni manusia biasa, mungkin tanpa sedar akak melakukan kesilapan.  Akak mohon maaf pada sape yang terasa.

Nasib baik N3 tu ada jugak orang nang..selama ni kat innit tak pernah nak merasa orang undi sebanyak ni.  Terima kasih buat yang sudi nang yer. 

Pembaca kaum lain memang suka menolong kaum mereka sendiri sampai kaum mereka ajer yang mendapat nang yang tertinggi.  Tapi tak kanlah kita nak paksa orang nang kalau kita tak rajin nang orang. Betul tak?

12 thoughts on “Maafkan Akak Yer

  1. salam kakina, slmt hari raya ye maaf zahir dan batin. senang jemput datang ke rumah, kakina tau lagi kan kat mana rumah yan..ehehe bawa tali barut pun takpe tapi calling dulu okies :)takpe kak pengajaran jugak buat yan…ehehe supaya jgn terkejar SEO sgt, yan pun ada gak BE running tu syukur dr pelbagai keywords😛

  2. ala kak ina, jangan terasa hati, bila berlaku orang tak suka ngan N3 kita, bermakna N3 yang kita ketengahkan sangat berkesan sebenarnya… cumanya ia perlukan masa untuk diterima secara total. Senyum2 selalu n selamat hari raya aidilfitri..😀

  3. kadang2 apa yg kita tulis tu pada kita takde apa2 tp pada org yg baca it means something…takpe kak ina..your regular readers know U well enough.keep writing, just be careful.

  4. ala kak,jgn makan dalam pulak.awal2 lg sy mintak maaf,xmahu la sebab ni hari akak tercalar.and lg sy mintak maaf.bukan org tak suka,tp org terasa.bukan terasa ape,tp hidup keliling sy memang multiracial.selain agama,sy xpernah beza2kn sy dgn diorg.sy xpernah refer diorg "penny yg cina tu" atau 'lathi yg india tu".instead sy kata 'penny yg slim tu' and 'lathi yg rambut tocang tu'. ccubit peha kiri,kanan terasa.mcm tulah ibarat rapatny saya dgn diorg

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s