High Maintance and Low Maintance

Anak lelaki  akak minat sungguh dengan Lisa Surihani..
Sekarang Lisa sedang berlakon kat astro..cerita tudung express..tak berkelip biji mata bila tenguk Lisa Surihani berlakon .  Hendak-hendak dalam cerita ni Lisa pakai tudung..bertambah keayuan dia.

Bila sembang-sembang…hb akak kata..

Payah nak kawin dengan artis ni..

Kenapa ayah..

Maintance tinggi sangat…
alat solek dah berapa ribu…takkan nak pakai bedak sejuk ataupun alat solek yang murah? 
Kasut… takkan nak pakai yang tak ada brand.
Pakaian tak kan nak beli kat Pasar Pagi..mesti beli kat butik..harga ribu riban.

Memang makan ribu ribanlah maintance mereka ni..lagipun takkan mereka  nak kawin dengan orang biasa..selalunya mereka cari yang poket kembung..dah biasa pakai barang branded..takkan nak beli kat pasar malam

Tenguk cam mak…maintance rendah..

Tak pakai lipstik, tak pakai eye shadow, blusher …bla..bla..blaaa

Pastu beli baju tak kira tempat..kalau berkenan beli ajer kt giant ker, pasar pagi ker?
 

Kan senang camtu..nanti…kalau  nak cari isteri,  cari yang macam mak…maintance rendah...(ehmmmm apa macam…ada berani ker?)

Akak …sabar ajerlah bila hb kata camtu…

Abang memang beruntung dapat isteri cam ina kan..pakai bedak muka dan krim pun tak sampai RM50.00.

…kalaulah ina  ni kaki bergaya pakai solek cam artis..pastu dari atas ke bawah jenama ribu riban..tentu abang  fening nak melayan..


Kalau nak camtu…. gi kerja cari duit sendiri…



K  lah camtu…ishhh nak cari kerja apa ek dah kertu camni…ada ker orang nak ambil jadi pekerja lagi?

p/s ..akak ada gak pakai barang berjenama terutama hand beg dan kasut (tapi beli masa sales ajerlah)..tapi yang biasa ajerlah..tu pun setahun sekali baru tukar.

20 thoughts on “High Maintance and Low Maintance

  1. xpa la akak… wat blog pon akak dah jadi selebriti… gtaw kat suami akak..ahahaha… at least pengikut akak silap2 lebih dari artis2 baru..ahahaha…

  2. Salam kakhappy hidup serdehana,sy xde bg LV pontapi biasa la,nafsu wanita saya ni…tgk org pakai branded kadang2 tingin itu ,ini gak.ckp dlm hati org tu ade akau xdeAlhamdulillah,msh terkawal

  3. Salam kak ina.Blog akak ini ada keluar malware detected bila guna google chrome. Mungkin ada link yang di ban oleh google sebagai malware dalam ni. Boleh check guna webmaster tools kalau akak ada.Cuba browse guna chrome.

  4. hehehe…kak sekali sekala nak bergaya apa salahnya kan? saya pun walau keje tapi takde la nak pakai barang branded nih…..duit tu elok guna untuk tujuan lain kan?

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s