Tak kira…nak jugak……..

Bila suami akak tenguk bil suratkhabar…dia terkezut..

Apa pasal mahal sangat..
Ina….tak yah lah lagi nak beli suratkhabar dan majalah ni..

Akak membantah dengan sekeras-kerasnya…..
Mana boleh..Ina nak langgan jugak!!!!!!!!!!

Ala..Kan sekarang ni dah ada on9..gi ajer kat situ..
.
Tak bestlah bang, sebab tak dak gambar sangat…pastu bukan semua berita ada dalam suratkhabar tu.

Dan lagi satu sebab…tak ada iklan nak tenguk…Ina nak tenguk harga barang runcit, kosmetik dan yang paling penting..

 Nak tenguk apa yang saleslah….rugi bang kalau tak pergi…..

harga murah tau bila sales…..

Suami akak dah geleng kepala…
Betul tak orang pempuan..kita memang suka tenguk iklan sales kan..kan..kan….terutama nak hari raya ….

30 thoughts on “Tak kira…nak jugak……..

  1. Hahaha…sama la kita kak. Dulu, kurang aktiviti tengok sales2 ni, tapi skang bila da kawen, wajib tau bila ada sales, kat mana, apa yang sales nya. Sebab banyak benda kita boleh jimat ;p Maklumlah, ada rumahtangga yang perlu dijaga. Nak pulak hati wanita, tengok itu cantik, tengok yang ni berkenan. Haaa…cane? Wanita dan sales…dah tak boleh pisah dah. ;p

  2. salam kak ina…betul la kak ina on9 ngan pegang mag betul2 lain rasanya..klu blh webpage tu sy nak dlm bntuk printed pastu sblm tido blh belek page by page br puas hati ….blh plak gitu eyh🙂

  3. salam kak inaok ape tngk iklan..kalo tak mo beli pun at least kita tau market price satu2 benda..org laki tau ker?hihi..sbb tu bab2 buat budget tuk keluarga pompuan lagi terror..betul tak?

  4. Ntah la kak. Agaknya sejak dah beranak pinak ni, saya jadi "bukan kaki shopping" dah. Saya jd rimas kalo g tempat2 yg crowded neh… Perghhh… jimattttt… hehehe..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s