UV lebih 2,000..BE pun rancak bergerak- TQ Nuffnang

Pecah rekodlah semalam.  Gembira rasa dihati bila traffik UV mencecah ke 2,000..first time tau dapat banyak ni sepanjang setahun lebih berblog.  Bila tenguk setiap jam tu uv bertambah ..makin bersemangat nak berblog.
Pasal blog akak ni blog orang biasa  ajer.  Bukan macam blog orang fofolur yang lain boleh mencecah hingga 10,000 sehari.

First time juga analistik seminggu lebih dari 10,000.  Memang kalau dah jadi blogger ni , bendalah yang di lihat setiap hari tak kiralah pagi ataupun petang.  Ada juga yang tak kisah dengan traffik ni, tapi akak kisah tau.
Kenapa akak show traffik ek..sebab

Kalau ada buffered earnings traffik mesti kaw-kaw barulah duit cepat naik dan bonus ctr pun bertambah.

Akak ada 2 blog..walaupun blog barang lama tak banyak hasil tapi at least pengiklan suka gak nak masukkan iklan kat blog akak tu..sikit-sikit lama-lama jadi bukit.  Yang banyak dapat RM blog akak yang ni.  Tak kisahlah kan..pengiklan ada hak nak pilih blog mana yang dia suka. 

Buat blogger yang baru berjinak dengan dunia nuffnang, kalau nak tau macamana tips  boleh dapat duit lebih  dari nuffnang,  bila dah ada be tu kenalah update setiap hari nak bagi traffik tinggi tau dan cepatlah sikit RM bertambah.  Taklah ashik bising ajer kata duit ada sampai takat tu ajer.

Akak bukan nak menunjuk tau, sebab be ni bukan boleh menjadikan kita kaya raya dengan berblogging tapi at least dapat jugak hasil sambil suka-suka meluahkan perasaan.
kalau tenguk kat google  ni..lagi best tenguk no.

Kalau ikutkan link tu …link dari geng masak memasak yang selalu singgah ke blog akak.  Terima kasih pada geng masak memasak yang sudi linkkan akak.  Budimu di kenang sehingga akhir hayat.

Ramai gak ek yang cari kisah Roslin semalam.  Semua nak tau apa sebab dia nak bercerai.  Rupanya dia sebut perkataan cerai kat hotel depan kakak angkat dia.  Masa tu tengah bergaduh kot dengan wife dia.  Panas baran gak si Roslin ni ek.

 Semuga adalah lagi rezeki lebih selepas raya ni, sebab selalunya lepas raya kan ekonomi sedikit tenat, al maklumlah orang perempuan ni banyak sangat yang  nak di beli untuk hari raya .

30 thoughts on “UV lebih 2,000..BE pun rancak bergerak- TQ Nuffnang

  1. alhamdulillah rezeki bulan ramadhan… saya punya blog pun tetiba trafik naik mencanak suka suka suka dan excited nak update…..ha pasal roslin tuh dia ni ada masalah dalaman kot cerai macam takde benda jer pada dia .. main main jer

  2. wahhhh tahniah kak Ina..hebat tu…murah rezeki…u derserve it… akak rajin.. buat itu..buat ini..so selayaknya akak dapat apa yang dapat hari ni…sapa nak juga cam kak Ina, kena rajin juga.. hiks..kalo pemalas cam saya, dapat tengok je la.. orang berjaya.. orang putih kata chat u give u get back…syabbbbaaaasss betttiii syabbbbbaaaassss… eheheeh

  3. tahniah akak..bolehla blanje saya berbuka puasa..hik3…memang blog akak boleh pergi lebih jauh lagi gaks…nanti saya pun tak terkejar mungkin…teruskan usaha..kami talibarut akan sentiasa menyokong

  4. tahniah kak ina…🙂 cikmin pun sejak masuk bulan ogos ni trafik cecah 2k..seronok bila cikmin.com makin dikenali bila org dah mula search resepi..bukan setakat cite yg panas2 saje kan..🙂 p/s kak ina..pliss email no telefon kak ina kat cikmin36@yahoo.com tepon lama rosak..habis sume nombor reset..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s