gambar roslin hashim bercerai · jailani sidek · punca roslin hashim bercerai · raja azmi · serbu hotel · spekulasi perceraian roslin hashim

Isteri Roslin Hashim Serbu Hotel????

Bila baca cerita dari Norhayati , isteri jaguh badminton Roslin Hashim tu  masa dia memberi keterangan di Mahkamah Rendah Syariah Gombak Timur, Roslin ke hotel itu untuk bersama Raja Azmi , malah bilik hotel itu di daftar atas nama wanita itu.
kredit gambar : Harian Metro
Norhayati juga mendakwa Roslin melafazkan cerai dalam keadaan siuman dan mengambil kira-kira 5-7 saat untuk menjawab soalan selepas berlaku perdebatan antara mereka berdua dan bekas pemain kebangsaan Jailani Sidek dan isteri beliau Raja Azmi.
Masa tu Norhayati bersama 2 beradik dan ibu dia pergi ke tingkat 5 dan menunggu Jailani utk bersama-sama ke tingkat 3 dan Jailani seolah-olah melengahkan kami untuk ke bilik itu kerana dia dah call Roslin dan mengarahkan dia keluar dari bilik berkenaan.
Dia mungkin bimbang Raja Azmi dan Roslin di tangkap Jawi akibat berdua-duaan.  Roslin dikatakan sudah keluar dari bilik itu dan beliau  minta Jailani call Roslin dan meminta dia tunggu saja dalam bilik itu.  Mereka mengaku berada bersama dalam bilik itu dan pada jam 8.32 malam berlaku lafaz cerai.
Sumber : Harian Metro
Adakah Raja Azmi lagi sekali terbabit dalam spekulasi perceraian Roslin??????
Advertisements

12 thoughts on “Isteri Roslin Hashim Serbu Hotel????

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s