FOOD REVIEW-HR STEAK HOUSE DI KAMPUNG BARU

Terletak di kawasan Jalan Raja Alang Kampung Baru..memang susah nak cari parking kat sini..terpaksa parking jauh sikit. Anak lelaki akak yang suggestkan tempat ni..nak tukar tempatlah pulak. Takkan ashik nak pergi tempat makan western yang ada boat tu.
Tenguk ajerlah menu western dia..macam-macam ada. Kalau nak datang beramai baik booked dulu sebab memang penuh. Kebetulan malam minggu lepas hari hari hujan, jadi ramai yang tak dapat tempat sebab tempat duduk kat luar tu basah.
Ishhh apasal tak nak senyum..padahal anak akak Yana yang belanja…bukan akak yang keluar duit…nanti akak cuber senyum kat cerminlah.
Oleh sebab orang ramai..kenalah ambil masa yang agak lama nak menunggu. Imran bawak kad..mainlah dengan abang dia.

masing-masing order coffee blended dan jus..memang tak mahal..Memang sedap masakan yang ni..suami akak memang puas hati
Meniru gaya Mia Sara
Perut Kenyang Suka Hati..
Terima Kasih Yana

Nanti balik lagi bawak duit banyak-banyak , pastu belanjalah kita orang lagi yer. Semuanya tak sampai RM100.00. Tak percaya?????Sila pergi ke sana dan tenguklah sendiri.

Masa nak balik terserempak pulak dengan member blogger Nurul yang pun tengah celebrate dengan family dia sebab adik pun balik bercuti dari luar negara.

p/s tapi ada 2 perkara yang akak tak puas hati..tapi malas nak cerita…biarlah rahsia..

2 thoughts on “FOOD REVIEW-HR STEAK HOUSE DI KAMPUNG BARU

  1. kak ina…nak tanye camne nak book tempat tu ek…sebab selalunye pegi dlm 10 orang je…itu pun susah dpt tempat..ni nak pergi dalam 20 orang..takut plak xdapat tempat..taw tak cane nak book…🙂

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s