Apa beza Blogger Stastics Dan Nuffnang Analitik (Yang Mana Satu Kita Boleh Percaya)

 analitik di pagi hari sampai pukul 12.00..

Oleh sebab akak teruja dengan angka aka nombor…akak nak tanya apakah perbezaan antara kedua nombor ni..yang nuffnang punya akak fahamlah..tapi kat bawah ni tak berapa faham..  (sila klik untuk pembesaran)

untuk hari ini dari pukul 2.00 pagi hingga pukul 1.00 tengahari.
.kat nuff macam sikit ajer kan ..apasal beza ek
 Mana satu yang kita boleh percaya …sebab banyak sangat perbezaannya no kat sini.. mungkin tali barut akak yang terror boleh terangkan dengan lebih  detail lagi
 seronok bila pembaca lain-lain negara pun melawat blog akak…walaupun bila mereka klik kat iklan nuffnang tak kan di kira..tapi akak ucapkan ribuan terima kasih bebanyak.

 
 stastik untuk bulan 4 Julai -2 August 2010 
kisah Azrina kena cerai dan imam muda yang orang ramai cari

 untuk bulan Julai 2010

kuasa link dan keywords..terima kasih kepada yang sudi linkkan akak…tenguklah dari blog mana yang selalu datang…blog chef fofolur tulah
sape lagi Ah Mat Gebu..dia lagi fofolur dari akak tau..
Akak bukan blogger hebat dan riak nak tunjuk semua ni..sajer nak bagi motivasi kepada new blogger supaya bersemangat nak berblog.


One thought on “Apa beza Blogger Stastics Dan Nuffnang Analitik (Yang Mana Satu Kita Boleh Percaya)

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s