Curi gambar tak bagitau (gambar isteri Imam Muda)

Geram tullah kan..bila orang ambil gambar dari blog kita tanpa keizinan…bukan apa..penatlah berdiri depan tv ambil gambar. Sampai sanggup duk depan tv pakai kerusi tau semata-mata nak ambil gambar siaran langsung tu..

Ni semua dek penangan imam muda semalam KAT SINI YER  .rupernya ramai yang nak tenguk gambar wife imam muda  tu.

Dek nak dapat trafik tinggi sanggup curi tanpa izin..sekurang-kurangnya bagitaulah…akak dah dapat tau dah blog sape?  Sabar ajerlah..Jangan buat lagi yer.

Walaupun akak snap dari tv ajer tapi kiranya akak ada hak kan.ada yang akak luper bubuh trademark sebab update tengah malam.

Tak apalah..akak tak saman yer…

p/s macam cikmin dia minta izin dulu..jadi akak tak marah…sayang min..muahhhhhh dan buaya merah yang dah link kan akak walaupun tak beritahu..tq

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s