Munchy’s Mimic to the Muzic Video Contest

Advertorial

48 hours Sticky Post. Scroll down for the latest entries.

 
Family akak memang suka makan biskut munchy music wafer…terutama Ira…dia memang bawak bekalan ke asrama..terutama yang ada coklat. 
Bila dah beli untuk Athirah mestilah  untuk  anak-anak kat rumah.  Yang tak tahan, disebabkan kesedapan Muzic wafer ni ,  kalau akak ni pun beli cepat ajer habis kena ngap. …sebab rasa dia memang sedap giler.
Oh yer..sekarang ni ada  MUZIC WAFER “MIMIC TO THE MUZIC” CONTEST..senang ajer nak menyertainya.

 Langkah pertama
1.  Check out  MUZIC Wafer Commercial ataupun download MUZIC Wafer track.
Langkah Kedua :
  • Dah dengar rentak diakan..ada rasa tak macam nak tiru tak?  Baguslah  kalau macamtu.
  • Cari perkakas yang di perlukan (tak kiralah periuk ker,baldi kosong, kuali ker ataupun tong sampah kosong)
  • Pastu cari idea atau ilham  untuk membuat bunyi-bunyian menggunakan benda tersebut sambil membuat mimic.(.ala macam rapper buat bunyi tu..)  mengikut  kreativiti masing-masing tau.  No ciplak.
  •  Kalau dah expert, gunakan kamera dari handphone, kamera  digital ataupun camcorder dan rekodkan aksi kamu dan pastikan pack MUZIC WAFER merupakan perkara utama yang perlu ada di dalam video tersebut.
  • Pastikan juga video anda tidak melebihi 30 saat.
Langkah Ketiga :
Klik  pada  MIMIC tab untuk hantar video itu.
Langkah Keempat:
Sabarlah menanti, jikalau juri memilih video anda diantara Top 20 Finalist, kami akan memberitahu dan meletakkan video anda untuk di undi.
Dan anda berpeluang memenangi hadiah-hadiah menarik. Kesemua video untuk bahagian pertama (Part 1)  pertandingan ini mestilah dihantar sebelum 5 Ogos 2010.
Nak tau tak hadiah pertandingan ini…
Hadiah terbahagi kepada 2 stage…Stage pertama adalah apabila anda terpilih sebagai 20 finalis teratas (ngetop gitu).

Stage kedua pula apabila video anda (yang di antara 20 terbaik tu) mendapat undian terbanyak oleh para penonton..

Hadiah setiap stage adalah :
STAGE 1  :
Kesemua Top 20 Finalists akan memenangi Munchy’s Hamper bernilai RM150 setiap satu.


 STAGE 2 : Rank & Vote
3 x iPad 32 GB
Tiga (3)  penyertaan
10xiPod Touch 8GB
Sepuluh (10) penyertaan
Menarik bukan??
Senang bukan…..Mana tau tiba-tiba dapat iPad free, mesti bangga tuh…jadi,jangan tunggu lagi..cepat-cepat cari dan pergi dapatkan  MUZIC WAFER Pack sekarang.
Untuk keterangan lanjut sila ke http://www.munchysmuzic.com/

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s