Bawang Besar Dan Udang Goreng Tepung Gogi

Akak terjatuh cintan bila goreng bawang holland dengan tepung jenama ni. Bila suami kata sedap lagilah kembang hati akak.

Bawang holland/bawang merah tu cuma hiris bulat..pastu lerai-leraikan dan celupkan dengan tepung gogi yang telah di bancuh dengan air berais…tak yah campur telur lagi..cuma tambah garam dan serbuk lada hitam/lada sulah dan goreng dalam minyak yang banyak dan panas. Sedap di makan panas-panas bersama cili sos.

Akak goreng jugak udang..sebab Yana kata udang kat India mahal giler.
kesian anakku itewwww..badan makin kurus…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s