Imran bawak balik Hamsterlah pulak

Terkejuzz beruk akak bila Imran bawak balik hamster ni…ingatkan dia ambil hak orang..dahlah akak dah geli geleman tenguk binatang ni…
Bila di tanya rupernya dia dengan sukarela dan baik hati nak membela hamster ni buat sementara sebab kawan dia balik ke kelantan…mereka tak nak bawak…amboi macamlah dia tau jaga hamster ni…
Nasib baiklah Yana dan Firdaus rajin nak menjaga makan pakai hamster ni…Yana siap search internet nak tenguk camner nak cara-cara penjagaan binatang ni…
 Ada 3 ekor..satu ajer yang aktif (jantan agaknya) 
yang 2 lagi pemalu..betina kot
 kalau baby tu taulah akak nak menjaganya..ni binatang yang menggelikan…tak sanggup nak memegangnya. Tapi bila tenguk telatah hamster ni macam best jugak..macam-macam gaya dibuatnya.
Kelakar pulak bila di masukkan ke dalam bola ni..
habis satu rumah di jelajahnya
Imran merengek nak bela…sorrylah Imran..tak kuasa mak nak membelanya..bila tenguk hamster ni teringat peristiwa tikus beranak kat dalam umah tahun lepas..haru biru dibuatnya menangkap mak tikus …

Imran boleh jaga hamster ni…tapi boleh belahhhhhhhhh..meradang dia bila kak kata camtu……baik mak lepak kat depan pc….

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s