Bila tangan kiri ashik gatal ajer

Orang tua-tua kata..kalau tangan kiri ashik gatai ajer..maknanya duit nak keluar..
Betullah tu….memang kena keluar duit sebab nak beli power supply yang di sambar petir.  Tak sangka ada petir..sebab petang semalam cuaca cuma mendung ajer..akak pulak tengah layan ceta korea….ingatkan bila habis satu part …nak stop..pasal nak ambil Imran kat sekolah.
Tiba-tiba..pang…dan bau hangit..kelam kabut tutup semua…tapi dah terlambat..dah memang nak kena…selalunya kalau petir yang pertama, insyallah tak apa-apa….redha ajerlah
Nasib baik cuma power supply yang tak sampai RM100.00…bila dah beli baru..wayar nak masuk pula tak sama saiz…bila nak tukar tak ada stok…kena tunggu lagi..ishhhh tension akak dibuatnya..nasib baik memang rancang nak gi ke Perpustakaan Negara..bolehlah lepak sambil jawab komen kat situ..foc…best kan..tapi tak leh buat N3…lepas ada janji dengan member dan pastu ada hal lain lagi sampailah masa ambil Imran kat sekolah..balik lepak tenguk orang minyak….goreng nasi ajer pasal dah penat…lepas maghrib Firdaus gi tukar power supply..alhamdulliah dah okey dah…dugaan kannnnn
 .tapi kan….kalau kena mother board lagi haru…beratus-ratus..habislah duit nuffnang bulan ni…kena beringat lepas ni…sebab ni dah 2 kali dah..

3 thoughts on “Bila tangan kiri ashik gatal ajer

  1. Salam kak,xper dugaan kan kaksaya tadi blk dekat nak sampai umah tyr pancit,nsb baik btl2 dpn bengkel..Alhamdulillah urusan dipermudahkansemlm area sentul mmg petir kuat,hjn

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s