Bestnya dapat pergi Vaseline Amazing Skin Media Brunch(Jumpa Hanis Zulaikha, Dapne King dan Jojo)

Tadi gi ke Jalan Damai..dapat jemputan pasal losyen Vaseline…puas mencari jalan tu…nama ajer duduk kat kl…tapi tak jumpa-jumpa..akhirnya tanya orang teksi…rupernya dekat dengan Balai Polis Tun Razak…ishhhh sabar ajerlah..
 tenguk tempat ni..cantik tak?

 Event ni dibuat kat Villa Manja ..tempat spa…cantik sungguh

 semua yang hadir dapat merasai urutan percuma selama 10 minit…sedapnya di urut..

Ingatkan lambat sampai rupernya tidak..acara belum bermula lagi..vaseline..sape yang tak tahu tentang losyen ni..

 product yang telah ada dari tahun 1870 lagi..over 130 yearslah…tenguk berapa punya lama..mutu yang di percayai kan..

Dah tua-tua ni kena pakai losyen kalau idak kulit kering…kenalah haragai kulit kita..bukan sajer kena jaga muka tapi seluruh badan yer.  Jadi kenalah jaga kulit kita supaya sentiasa lembab.

 Recognising the need for daily hydration and replenishment, Vaseline the expert skin care brand for over a century unveiled its amazing skin care range with the best products designed to meet specific skin care needs.

Empat losyen vaseline yang baru ialah total moisture, intensive rescue, aloe cool and fresh dan healthy white.  Melindungi kulit selama 24 jam untuk kulit yang lembap dan sehat.  Di jual di farmasi dan supermarket dari harga RM3.90 to RM18.10 dengan pack sizes 120ml, 250ml dan 400ml.

 masuk-masuk ajer nampak  pasangan kekasih ni..takkan  blogger tak kenal t? baju biru ajer akak tak kenal..haruslah akak perkenalkan diri…nanti barulah banyak bufferd earnings masuk ke blog ..ahaksss….
kenalah kipas sikit si timothytiah dan My hello  kitty dia si Audrey  bersama  Ray Gionoo, Senior Brand Manager of Vaseline
ishhh best betul  jumpa wartawan…pastu jumpa blogger Faizah,
Zaiton  dari Mingguan Wanita dan Intan Jastina dari Majallah Pa & Ma
apasallah mereka tak tanya akak  pasal blogging ek..
mesti akak boleh jawab..ada jugak wartawan dari akhbar sinar harian nama dia Gee..bila akak cerita berblogging boleh dapat duit..dia tak percaya…
 Minuman sehat dan berkhasiat…sedap gak ekkk..ada juga air sejuk dalam botol cantik, pai ayam dan salad..(makanan dan minuman sehat.)
 
Nani Rostam ibu Hanis Zalikha..pandai buat kek coklat…cunnnlah..
 
 like mother like dotter..muda belia lagi Hanis ni lagi..
tengah ambil diploma..diploma apa..luper nak tanya..
Emcee si Jojo yang cantik jelita dan Ray Guinoo..
cam biasalah..mestilah ada pot pet..pot pet.. 
kalau nak menari lentik cam penari ni..(contemporary dance performance)
.kamu kenalah pakai Vaseline tau…
kalau akak yang buat..mau masuk hospital kang…
 
sessi cakap-cakap pasal pengalaman pakai vaseline…..tips dan 
rahsia kecantikan mereka...blogger Kimberly Cun -Narcissism is Necessary.  Ibu Kimberly telah menggunakan vaseline dari muda dan kemudian Kimberley pula menggunakannya..kiranya dari generasi ke generasi..
Dapne Iking, model, television personality, actress dan pengacara The Breakfast Show on ntv 7  pula bercerita tentang tips dan kecantikan beliau dan beliau memang menginginkan kulit yang cantik dan lembab kerana beliau selalu ke lokasi  dan setiap hari beliau memastikan beliau menggunakan losyen setiap hari.
Sebab itu penting bagi wanita untuk memahami keperluan kulit mereka agar sentiasa lembap kerana masa tak akan berulang kembali.  Di awal usia 20..an kulit beliau kelihatan sangat cantik walaupun apa yang beliau lakukan, tetapi harus di akui, saya telah mengabaikan keperluan kulit saya dan ini mula menunjukkan saya mesti menjaga seluruh badan saya..kata beliau.


Zalina Markisan Mecja..seorang wanita yang berkerjaya dan mempunyai 3 orang anak pula bercerita beliau memang menyimpan sebotol losyen di pejabat kerna kulit beliau kering terkena air cond.
Wanita cuma cenderung menghargai kulit mereka selepas proses penuaan yang biasanya bermula di leher dan tangan. Kulit orang dewasa sudah pasti mempunyai keperluan yang berbeza dan tidak terlambat untuk menggunakannya secara harian untuk mengoptimum kulit anda.

lepas habis sessi pot pet…..boleh makan lagi…lepas  tu macam biasalah blogger..kena sawan kamera..ambil gambar dengan girlfriend orang kuat Nuffnang Audrey
 Ada juga blogger lain…tapi eksyen lah..tak  nak kawan sudah..nama kau Dollah..ada aku kisah..dia pakai keta mercedes..akak pakai keta murah..mana layak dia nak berkawan dengan akak…(chewah dah tua ni cepat no sensitif)
tapi best betullah blogger yang ni  Faizahsuker tenguk kulit muker dia..licin …sharelah rahsia kecantikan kamu tu..dengan akak
 sebelum balik ambil lagi gambar dengan Faizah..
terima banyak sudi berborak dengan akak yer..
 Cantiknya si Daphne King ni…apasallah kamu ni bercerai cepat sangat ek
memang peramah gilerlah dia ni..akak speaking malay pun dia tak kisah..
body memang best…masa sessi chit chat dia kata dia tak nak jadi isteri no 2 ataupun isteri Dato’…kita tenguk nanti yer..betul ker idak?
 Sudah semestinya bergambar dengan Jojo
Faizah pun nak jugak bergambar dengan Jojo..
.jelouslah tu kan…ala gurau ajerlah Faizah..
 bersama writer Jelita Nurul Hazirah..kena buat baik..
nanti dapat Majalah  Jelita Free
 losyen untuk stok setahun dan 

 lepas ni lehlah gi urut free…

20 thoughts on “Bestnya dapat pergi Vaseline Amazing Skin Media Brunch(Jumpa Hanis Zulaikha, Dapne King dan Jojo)

  1. Hi kakkk! Hopefully bukan saya blogger yang sombong tu. Hehe. Tapi saya rasa bukan saya kot sebab saya bukan femes pun so no reason nak sombong. Hihi. Saya pendiam & pemalu sebenarnya :p (Nak tanya pasal goodie basket tu pun malu).Nice meeting u akak. Hope to see u again!😀

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s