Contest "India ada, Malaysia tiada".

Nak masuklah contest budak ni…dia nak gi india…jalan-jalan..ni link dia…kalau nak baca syarat-syarat penyertaan..


Ni muka budak yang nak berjalan ke India..nama dia lain tapi panggilan dia Cepit..handsome tak?  Masih study lagi…tapi banyak duit nak gi jejalan kat situ…auntie pun tak cukup duit lagi nak gi ke India..sedih siiii
Jomlah tenguk apa yang India ada dan Malaysia tak ada…
India ada auto…..Malaysia mana ada..
India ada nama restoran yang unik ni.
kat Malaysia tak pernah jumpa pulak
India ada salji…Malaysia ada tapi di Genting..
tak acikan…sebab kat situ bukan salji betul..
kereta polis kat India masih antik..
kat malaysia mana ada polis pakai kereta camni
cuber tenguk polis india kawad pegang senapang lama…
polis malaysia dah tak ada senapang antik ni..
mereka guna lagi canggih punyer..
kat jalanraya india tut..tut menjadi kenderaan penting…
kat Malaysia terutama kat Kuala Lumpur..yang penting  mesti  ada sebab jalan jem.. motorlah..senang nak merempit dan menyelit
yang tak best kat India  ada babi hitam…pernah tenguk tak babi hitam? kat sini babi hitam berkeliaran dimana-mana…kalau kat Malaysia  memang ada babi tapi taklah berkeliaran camni..kalau ada pun kena kurung..makan tidur ajer kerjanya..cepat gemuk, beranak dan kena potong ..
dah macam anjing dan kucing…bersepah-sepah
ishhhh kalaulah orang penggeli payahlah gamaknya nak gi kesini
 ada pulak katak kuning..kat malaysia tak pernah akak jumpa lagi.
 kat sana permainan kriket cam org main bola..
kat Malaysia rasanya tak ada orang main kriket kan
kat sana masih ada basikal camni
hot springs amongst a cold weather..unik tak..
kat sini kalau ada hot spring pun cuma air panas ajer..mana ada macam ni..
yang best sebab kat India ada Taj Mahal-lambang cinta seorang
suami kepada isteri yang di cintai..kat Malaysia tak kot.
marble kat sana cantik …kat sini pun ada…
tapi mana ada yang secantik camni
yang India ada..Malaysia tak…aaa Shah Rukh Khan
pelakun yang akak minat dari dulu lagi
ni rumah Shah Rukh Khan…ishhh warna oren..dah nama pun orang india..
tak sah tak ada warna yang mengancam dan berwarna terang..

Kat India…orang agama islam boleh kawin dengan orang Hindu..kat Malaysia mana boleh kan…mau kena hukum bunuh..

Okeylah Cepit…banyak dah auntie tulis dan letak gambar ni..semuga ada rezeki auntie yer..

12 thoughts on “Contest "India ada, Malaysia tiada".

  1. kak Ina-kalau saya masuk contest ni..saya buat sempoi je…APa yang yang India ada Malaysia takderHURUF DIndia ada huruf D, Malaysia takder huruf D…hehehe think out of box ni..

  2. Salam Kak Ina,Eeeeeeee…geli betul tengok babi berkeliaran tuh…kalau tengok dalam filem-filem bolywood, tak pernah pulak nampak kelibat makhlok ni…Yang best nya, India ada Taj Mahal dan……..Shah Rukh Khan!!! auwwww!!!

  3. kat malaysia ada orang main kriket tapi kat u je la sebab ada pertandingan. HAHAbtw,pemain kriket malaysia untuk standard u rasanya cemerlang sekarang sebab selalu dapat johan…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s