N3 dari http://ctnurmarlissaa.blogspot.com/

…….Mama AlieyA & mAmA LoNg To QisTiNa……. …….Lot Of LoVe……


Wednesday, June 02, 2010


Contest-(Nak HAdiah)Kak Ina KL…

Nie Syarat nyerrr..k

1. Buatlah story mory tentang akak…apa yang anda tau tentang diri akak..Nak kutuk boleh saje..akak redha..

2. Linkkan ajer blog akak dalam N3 tu…nak link kat blog terpulanglah..dan bagi link peserta kat ruangan komen yer..

3. Akak buat untuk tempuh 2 minggu saja..bermula hari ni..maknanya tarikh akhir pada 10hb. Jun 2010. Beri akak masa 3-5 hari hendak mengumumkan keputusan pertandingan ni.

4. Dan bagi akak masa juga nak hantar hadiah kepada pemenang. Kalau area Kuala Lumpur..insyallah akak hantar sendiri…kalau area luar dari Kuala Lumpur akak akan poskan.

5. Penyertaan terbaik akak di tentukan oleh juri yang akak pilih iaitu anak-anak akaklah..Senang bukan…cuberlah…

Ermmm…saya nak mencuba nasib gak laaa….yerrr…
manerr tauu..rezeki anak saya(si Alieeya) minumm susu mahall…
huhuhu…..Nie Contest by Kak Ina KL k….


niee gambar tuan nyerr Contest k….Kak Ina KL…..
kalau nak lebih kenall gi blog beliau k…
ampun kak….
sbb upload gambar akak kat blog kiterr…
minta halal k…

dan jika u ols nak join jgn segan click jeww kat sini k Kak INA KL…..
dan hadiah nyerr nanti..
bagik saya kalau u all tak derr anak yg nak minumm susu tuee k…

Cerita nya Begini……😉

Kak Ina KL nie…merupakan seorg ibu kepada 5 …puteri dan putera…Nya…
sgt Pandai memasak……sehingga saya list kan dlm list CHEF la…
blog beliau nie sentiasa menjadi rujukan saya…
didalam memasak masakan harian…maklumm lahh…
saya niee jengjarang skali memasak….

Setahu saya kak ina gak….
merupakan blogger yg famous amoss….
selalu dijemput ke event2…
dan yang paling best…walau pun agak berumur…
beliau teror bab2 internett nieee…
selalu masuk peraduan nufnang…
selalu menang…..plak tueee…
selalu dapat earning dr nufnang…
ini yg saya sgt kagum…
dan semangatnya niee yg buat saya berblog kembali…

Kak ina KL juga minat…
barang2 lama….
ini memberi peluang pada saya….
iyerr lah saya owg generasi baruu niee…
dan dapat laa kami lihat…
barang2 tersebutt

dulu saya SR kak ina KL jerrr…
sbb saya niee pemalu…huhuhu
skrg..dah selalu hai2 bye2..
ngan kak ina di colum comment…

kak ina KL..pernah menang hp blackberry lagikk…
niee saya cukup jealous……iyerr lahhh..hp pujaan hati kuu
tapi saya sgt senang dan gembira dengan kejayaan beliau…

kak ina KL…aderr anak2 yang berjaya dalam pelajaran…
pendek katerr keluarga bahagia laaa…..

stail kak ina KL plak cam mak ayah saya didik kami…
bagi makan….dan pelajaran secukup nya….
semuga tak jakun di majlis owg dan dengan….
ilmu kami akan dihormati masyarakat suatu hari nanti…

Pendek kater…..
semua yang terjadik dan di paparkan dalam blog kak ina…
dapat dijadikkan pedoman dan tauladan buat saya
meniti hari2 mendatang yang makin mencabar…

ikhlas dari saya …
Semuga Semua Hasrat dihati Kak Ina KL tertunai…
dan share2 lah dengan kami …
agar ia dapat memberi kebaikan…bersama…

One thought on “N3 dari http://ctnurmarlissaa.blogspot.com/

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s