‘Big Fish Moment with Pizza Hut’


Di satu hari…entah bila…di negara Malaysia..
ada sebuah kapal berlayar di tengah lautan ……

  Seorang chief  aka Kapten sedang mengemudikan kapal 
yang besar itu…

tiba-tiba dia terdengar  bunyi suara riuh rendah di dalam laut.
.lalu dia menjenguk ke lautan…

rupernya anak-anak kapal sedang berenang  sambil cuba mencari ikan Alaskan Pollock.   Anak kapal nak suruh Kapten buat Fish King Pizza..sebab Kapten tu terror bebeno buat pizza. baking dan masak memasak..

 sebab bila mereka tenguk bahan-bahannya kat dalam resepi
macam senang ajer nak buat King Fish Pizza ni..

Mereka cuba mencari ikan  Alaskan Pollock 
tapi….tak jumpa-jumpa .

 Ikan Alaskan Pollock  memang tak ada di perairan Malaysialah..
ikan tu hidup kat tempat lain…

Punyalah lama mencari ikan Alaskan Pollock dilaut sampai berhari-hari..tapi tak jumpa-jumpa ….tenguklah janggut dan misai pun dah tumbuh lebat. Ishhhhhh kesiannya…

 oleh kerana  bersimpati , Kapten   pun suruh anak-anak 
kapal aka tali barut  naik  semula ke atas kapal
 Anak-anak kapal semua suka dengan anak perempuan kapten…mereka lebih suka mendengar arahan dari dia dari Kapten sendiri.mereka segera naik dan terus belayar menuju ke daratan semata-mata nak makan Pizza Ikan di Pizza Hut
Anak lelaki Kapten yang tak sabar-sabar…issshhhh
Akhirnya tertunailah hasrat dihati dia ni..

 Menu yang di cari-cari…yesss Fish King Pizza.
boleh pilih mana budget yang di kehendaki

 selepas tu bolehlah  picit bell..nanti ada pelayan datang dengan senyuman manis……tak payahlah  nak jerit-jerit macam kat kedai mamak..picit  ajer butang call yer..
Mula-mula  di hidangkan dengansoup
mushroom, air  sprite dan garlic breadsticks
 Yang di tunggu-tunggu telah tiba..terbeliak mata melihat King Fish Pizza ni..memang membuka selera..menawan hati dan memikat hati untuk memakannya..ishhhh mengancam sungguhlah

amboi..tak tahan betul bila tenguk 

Fish King Pizza ni.. mengujakan tekak…

 perah..jangan tak perah..

bila di angkat  ajer Fish King Pizza ..ahhhhhh….seeeee 
the mozzarella cheese ituuuuuuuuuuu..awesommeee

yummmmmyyyyyyyy ..I likeeee

  ummmmmmmmm..meleleh air liur dibuatnya…

banyak betul mozzarella cheese diatas Fish King Pizza ni..

tangan saperlah tu yang tak sabar-sabar 
nak makan tu….akaklah tuuuuuu


nak sedap lagiiiiiiii..buat cam akak buat ni….rugi kalau tak tiru..


memang  rugi kalau tak buat  macam ni tauuu

 makan dengan sopan santun yer…

Imran cicah Alaskan Pollock Fish Fingers ke dalam 
mushroom soup…….Enak dong..

Ni gaya kami 

Cuberlah kalau tak percaya…

sampai pejam mata nak menikmati kesedapannya

  tenguk lagi bahan-bahannya
 
Pizza kedua nak masuk dalam mulut..

aksi terlampau Imran

 ngapppppp…

lagi aksi terlampau di Pizza Hut

 Jelingan maut dari pencinta Pizza Hut..

 sekejap aje dah habis sebab sedapppppp

Terima  kasih bapak..kami mau pulang…
nanti kami datang lagi yer…


 kalau malas nak keluar makan ataupun virus M (malas) banyak ..silalah call ajer no di atas yer..penghantaran yang cekap dan pantas

Aksi kat  rumahlah pulak

Wah ..Firdaus tak sabar nak makan…

so awesome.eeeee.

isshhhhh tak senonoh tul kan

 aksi terlampau terakhir 

 Berbaloi dengan rasa dan keenakkan Fish King Pizza ni..Nilai yang berbaloi…..nikmat yang berganda… 

Jangan tunggu  dan buang masa lagi….cepat-cepatlah dan .Jomlah Terjah ke Pizza Hut.. 

For more information, kindly logon to www.pizzahut.com.my.




MASA ANAK BELANJA

kami sekeluarga memang suka pizza hut

makan pizza boleh mengeratkan hubungan keluarga

dan ketawa riang bersama-sama family

We Love Pizza Hut

11 thoughts on “‘Big Fish Moment with Pizza Hut’

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s