I wanna watch Toy Story 3”

Toy Story 3 dah  nak keluar…memang cerita kegemaran anak-anak akak…..mesti anak akak si imran dan ira nak tenguk cerita ni kat panggung wayang.

Sekarang ni pun mereka suka tenguk bila siaran Astro Disney tayangkan balik  cerita Toy Story 1 dan 2.  Memang mereka suka tenguk cerita Toy Story..sebab cerita ni memang kelakar giler…kadang-kadang akak layannn jugak.

Kali  ni di buat Toy Story 3 dalam 3D…mesti gempak dalam panggung wayang bila tenguk Toy Story 3 …3D ni kan…


Imran suka  sangat watak buzz lightyear kerana dia seorang yang sangat bijak dalam merancang bagaimana hendak menyelamatkan  kawan-kawannya masa zurg buat perkara yang jahat.


ini lah zerg yang suka mengacau buzz dan rakan-rakannya
Masa Toy Story 1 dan 2 …mereka sibuklah nak gi ke Mc D nak beli kumpul barang permainan Toy Story..benda tu masih ada lagi dalam simpanan kami.
Oh ada watak baru rupanya….dan masing-masing dalam cerita ni dah ada pasangan..tentu best kan bila cerita ni digabungkan dengan unsur-unsur percintaan dan komidi.
Oh kali ada lagi  watak-watak baru ..suker pulak akak tenguk ..terutama si singa tu… Watak baru yang di perkenalkan dalam Toy Story 3 kali ni ialah Stretch (sutun purple lah)..
 Ken(katun.katun pun handsome ooo),
 Peas-in-a-Pod (kacang pea yang comel), 
Mr Pricklepants.(singa cute)

Alahai comelnya  Mr Pricklepants ni…cute bebeno…nanti kena cari patung watak ni….nak buat koleksi macam yang lama punya.

 

Jomlah tenguk promo cerita ..

Toy Story 3 – Trailer #2 HD 2010

 

6 thoughts on “I wanna watch Toy Story 3”

  1. Ina…semoga berjaya…anie pun ada buat…bebudak ni nak tengok…ari tu dpt invitation untuk Prince of Persia…memang menanti movie ni…sekali lupa nak cek mail…hari sepatutnya confirm kedatangan tak buat…huhuhu…sedih giler…tiket dah kene revoke…sedih giler…!!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s