Gi Kenduri Rumah Member Cyber Noorma

Hari Sabtu kena gi ke Sri Kembangan..nak uruskan pasal syabas(air)…lama 

jugak kat situ..kena ikut giliran..berapa ramai rakyat kat situ…kaunter bukak satu pulak tu…

Noorma bersama anak ke 3 Rayyan…dah slimlah..jelouslah
Lepas tu pergi pulak ke rumah member cyber yang berhampiran..kebetulanlah pulak dia buat kenduri aqiqah anak ke 3 dia..suami dah bagitau…ina lepas makan jangan nak pot pet..kita ada hal lagi ni..
Makan pun sikit sebab ada jamuan makan kat dewan area rumah akak tadi..perut dah ketat sikit…tapi yang best tu ada ikan keli..sedap..semua lauk si Noorma ni yang masak…rajin dan terrornya dia….kalau akak dah pengsan…
Lepas tu tenguk baby Rayyan kejap dalam buaian..tengah tidur..masa bersalam dan sibuk nak ambil gambar..ada member Noorma tegur…akak tak perasanlah…sebab member cyber dah ramai…tak perlah..akak suruh dia nanti hai..hai..kat blog akak..
Best dapat berjumpa dengan member cyber lagi satu ni...Zarina..member Noorma…tak boleh pot pet..sebab tuan rumah punyerlah bzzzz..paling best bila dia tanya  ……
Kak ina nak gulai kambing tak? 
Laaaa apasal tadi bagi akak makan…suami akak memang suker makan binatang yang takut air tu
Oleh sebab nak balik dan perut dah kenyang, Noorma bungkuskan gulai kambing tu…terima kasih yer.  Buat muka tak malu ajer mintak kan Noorma.
Balik malam perut dah kenyang..simpan dulu gulai kambing kat dalam petiais..kononnya nak buatlah roti nan..nak makan sama gulai ni..tapi yis tak ada stoklah pulak..lelama makan dengan
kodok aka jemput-jemput ikan bilis….

7 thoughts on “Gi Kenduri Rumah Member Cyber Noorma

  1. alamak..gulai kambing dh enterframe kat sini…malunyer..bila masa plak si Imran amik gambar Rayyan dalam buai ni?? sib baik takde air liur basi..heheheh…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s