Kali ni di terjah oleh http://www.kuehtart.comlah pulak

Wah …makin bertambah tali barut akak…sape yang mula-mula panggil tali barut…si Mat Joe lah.  Cantiklah dia buat akak punya  ni.nanti designkan harder akak..boleh tak 
Sendra?


Kali ni blog akak di terjah pulak oleh Sendra CEO Kueh Tat..sila baca apa yang beliau komen di Kueh Tart. Jujur akak rasa terharu bila di terjah dek member blog..terasa diri ini di hargai.
 macam anak dengan mak kan
Mula-mula dia masuk ke blog akak..akak ingatkan si Sendra ni bukak kedai jual kueh tart…ataupun tolong jual biskut  tart mak dia..rupanya nama blog ajer Kueh Tart ..sebab katanya nak ada kelainan dari sebutan nama blog dari orang lain.
Mula-mula bertentang mata di acara Gatsby..rajin dia turun ke KL dari Jay Bee semata-mata nak memeriahkan acara tersebut..tak rugi datang sebab Gatsby siapkan  duit tambang bas.  Dan  buat akak lebih terkezzzut bila tenguk paras rupa dia..

Mak datuk…muda belia lagi orangnya…tapi gaya penulisan macam orang matang ataupun dewasa..memang bila baca ayat-ayat di blog beliau macam beliau dah menamatkan pengajian di universiti padahal baru ajer nak ambil diplome..bila di tanya macamana beliau boleh menggunakan perkataan yang bagus camtu..dia kata dia rajin baca majalah DBP..macam Siswa tu…patutpun bahasa dia hebat.

 Semuga selepas ni kita dapat berjumpa lagi..belajar rajin-rajin yer..semuga berjaya di kemudian hari yer Sendra.

12 thoughts on “Kali ni di terjah oleh http://www.kuehtart.comlah pulak

  1. haha kak ina kl ni..orang review pasal dia,dia review kita balik….kak ina terharu saya pun terharu juga..semua yang saya tulis dalam review tu adalah tulus dari hati saya..tiada sebarang niat apa pun..harap kita akan terus berhubung mewarnai minat saya mengenal ramai blogger dengan pelbagai warna..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s