Zee Avi – Kantoi di AIM malam tadi

 Sape tenguk AIM malam tadi…hb tenguk bola…akak layan ajerlah aim kat dalam bilik.
Afdlin Shauki dan Adibah Noor .best kan bila mereka berdua ni bergabung tenaga..kelakar tak hinggat…akak tergelak tenguk telatah mereka berdua.  Badan pun sama size kan…handsome jugak si Afdlin ni buat rambut lurus cam tu..

Suker tenguk  Aizat dan Yuna menyanyi bersama.  Dan akak suker bila album terbaik di menangi oleh Faizal Tahir (Adrenalin)

Akak memang pernah dengar lagu ni…tapi kan..akak tak tahu sape yang nyanyi..rupernya fofolur jugak ek awek ni…yang buat dia kantoi masa nyanyi lagu kantoi bila..

 

 dah jumpa dah video klip dia nyanyi malam tadi..dahlah nyanyi lagu kantoiii..dia pun terkantoiii jugak..

akak perasan  lipstik melekat kat gigi..alamak  potong stimlah tenguk…tak apa lah janji dia nyanyi best..kalaulah dia tau mesti dia malu besar ek!!!!

Yang kelakar bila  nyanyi lagu ni tapi lirik tukar lagu lain…best pulak tu…








  Lagu Kantoi Whatever dari Afdlin Shauki. 

  • Semalam You Call I, I tak answer,
  • Tak paham ke memang I dah tak suka,
  • Dari dulu I cuba nak break dengan you,
  • Tapi you ugut nak tunjuk video tu,
  • Sudahlah pyscho, jangan ganggu,
  • You pakai bomoh you ingat I tak tau,
  • You memang slalu buat I berbulu,
  • No wonderlah mak I pun tak suka you!

Afdlin Shauki ni memang artis serba boleh..

Rasanya AIM tak se meriah acara di Genting Highland ek..orang nak tepuk pun cam malass ajer..

16 thoughts on “Zee Avi – Kantoi di AIM malam tadi

  1. melayu… salah sikit je kene kutuk… nak buat macam mane.. memang susah nak puaskan hati masing masing… ikut korang la.. bangga la anda dengan apa yg dibuat oleh zee avi utk negara.. jangan hidup asyik nak mencari kesalahan org.. kalau diri tu tak perfect… tak payahlah mengata org

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s