Akak talak sombong

Lepas acara Gatsby pada 7hb lepas …..akak banyak dapat kenalan baru…akak tak tahulah samada mereka ni silent reader ker ataupun baru pertama kali datang ke blog akak.   

Yang bergambar/akak ambil gambar bersama mereka … mereka memang dah kenal dengan akak.  Rajin singgah dan  ada yang selalu sapa menyapa  ke shoutbox dan rajin  pula bagi komen.


Akak suka blogger macam tu.  Bila jumpa tak takut ataupun segan nak jumpa akak.  Hairan jugak akak kenapa pulak bagitau macam ni..

Ala kak…seganlah..akak banyak body guard..ooo
Nilah kot body guard akak yang di katakan oleh mereka tu kot..
sampai sekarang masih ada lagi yang komen
 zuriey hai kakina.. jumper ari2 masa kat gatsby.. tapi segan nak tegur” 
la…..tak payahlah segan nak tegur akak..akak ni peramah..
tak percaya tanya bodyguard/tali barut akak..
tenguk gambar ni macam akak nak siku ajer anu sholin tiger kan…kwang..kwang..kwang..
  hi kak..aritu nmpk kt gatsby nye event..slm kenal.. ..
laa..kenapa tak tegur…cuber tenguk mulut akak 
ashik pot pet..pot pet ajer…
akak selalu senyum…
tak kenal maka tak cinta
akak happy good lucky..

 akak belum setaraf redmummy ataupun

tak setaraf  lagi dengan Azwan Ali

tak aperlah ..lepas ni jangan kata segan, malu nak jumpa akak yer.
 mat indon suker terjun lombong
pastu bunyilah siren ambulan
akak talak sombong
akak talak eksyen
Gambar ada yang   cilok dari blog daydeck.

30 thoughts on “Akak talak sombong

  1. ya allah..sabar ajelaa..haha..siapa cakap kak ina kl sombong memang silap besar!!ni jaminan dari CEO Kueh Tart!!haha..Padahal masa mula2 jumpa pun saya pun segan2 nak jumpa..haha..tapi sekali dah berbual..ya allah..saya pun macam terlupa..macam terfikir."ehh,aku kenal kak ina kl ni dah berapa tahun eh?"hahaKak ina ni bukan sahaja ramah dalam blog..kat luar blog pun ramah rupanya..rugi siapa yang tak tegur..tak kering gusi babe!!Jaminan 100% kak ina kl best..SendraCEO Kueh Tart.

  2. salam ct_nurmarlissaa ..ala janganlah jadi se orang pemalu..malu patut ada pada diri kita..tapi tenguk keadaan lah yer.Mualaikummusalam Rozali…follower tu taklah seramai orang lain. Waduh seronoknya bila kamu kata akak ni muka manis…ada orang kata pulak muka akak garang..sabar ajerlah..salam maksu..nasib baik kamu tegur..kalau idak..taklah ada gambar kita berdua ek..salam Jard..oh ye ker camtu..salam sendra…amboi kemain promote akak ek..tq sendra..seronok juga dapat jumpa kamu hari tu.salam kak pah..nanti kalau ina gi ke bangi ina ingat nak singgahlah ke tadika kak pah..boleh ker?

  3. WAHHH dh kuor dh entry ni .. * cm kenal je ayat2 di atas nun.. akak bkn SOMBONG ler kak .. masalah nye , lg2 buat 1st time cm daku yg join event haritu .. nmpak akak dgn the geng , harus ler segan .. lepas ni daku terjah je akak .. hehehe ** ingt lg jmp akak kat majlis kawin Alyen & EE kat dewan ulu kelang .. kite snap gambo reramai ..

  4. ahahahaha…mane ade kata akak sombong!!!big no no no la!!!mase gatsby tu, saye baru je kenal akak.saya juga bru activekan diri berblogging sepenuhnya.dulu just main-main je..ahahahaha

  5. salam bean..ashik ajak kamu ajer.kang orang lain geramlah pulak..salam Dd..amboi kamu puji habis ek..terima kasihlah bebanyak..rasa kedebumlah pulak..salama zura..tu ayat kamu kan..k lah nanti jumpa jangan segan ek..salam haslina..betul tu..akak kan peramah..salam redfingger..betul kan..akak talak sombong kan..salam hakimfaridzul ..lepas update selalu…join event nn..bolehlah kita bertegur sapa.salam cik keju..suker tgk gambar masakan yer..ala akak masak biasa-biasa ajer.salam ct fad berkata…kami semua tak glam lah..kami rapat sbb dah selalu jumpa.salam pb..tak glam..tapi fofolur..perasan kejap..salam hasni..ni insyallah kita jumpa ek..salam JMR..tq sudi tegur..klu idak akak tak kenal..dan tq sudi letak gambar akak kat blog kamu.salam sumijelly..yeszaaaa betul tu..salam

  6. salam mamaju..oh yer ker??baguslah camtu..salam anak perak…alahai sabar ajerlah..salam noorma..iyerlah tu..salam matjoe..nak mengurat yang besar ker yang kecik?salam zuriey..nanti jumpa tegur yer.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s