Best gi ke Gatsby Deodorant Street Fair@Time Square (Last Episod)

 Biarlah orang kata…. banyak sangat gambar kat event ni sampai nak muntah hijau menenguknya ….takkan dah ambil gambar nak simpan..kesian tau cameraman ambil gambar dari pagi hingga ke petang..
rugi tak tunjuk kat sini…betul tak…kkkkk sape lagi yang ada gambar dengan akak bagitau ek..nak masukkan kat sini…nak buktikan akak pernah jumpa kamu..pastu akak nak linkkan yer..
akak saja bawak kek lapis ais krim soda..sampai kat situ
tukar namalah pulak jadi kek lapis Gatsbylah pulak..
cilok dari blog daydeck..tq..

 Amy dan melromeo lepas ni boleh calling..calling ek.

sebab melromeo ni.jejaka indaman semalaya..single and available..
tinggi sungguh tapi dia macam pendiam..segan nak pot pet pot pet dengan dia
 baru dapat dari blog jmrblackfinger
sorrylah tak perasan..nasibbaik dia tegur akak 
antara permainan yang harus di menangi
Manager akak cuba nasib..
..baik sungguh bagi akak point si .saintisislam ni.. dia dapat..banyak pulak tu….dia nak balik cepat ada hal..
Hel dan Lily pun sibuk nak masuk..akak tengah ketap gigi tu
daydeck86 dan anak aka manager akak
aksi kanak-kanak riang…masa ni VIP sedang bagi ucapan
jadi kanak-kanak riang mereka ni..matjoe, sawanila 
(selalu bawa camera..kali ni dia malas nak ambil gambar) dan daydeck86
aduhai seksi sungguh aweks gatsby ni.. lepak dari 
pagi hingga lewat petang pun masih bau wangi..sebab sentiasa 
di spray oleh mereka   ini.
Zaid, mohdzaid, eyriqazz dan aidi-safuan live blogging dari Times Square..aduhai suasana hinggar binggar ni pun mereka boleh update blog..chaiyoklah….Lily bagi sokongan ker atau menyibuk (sorry gurau ek)

Jai dan Bean Moreno ..Helena tengah kipas Bean

sebab nak suruh Bean tolong tukar blogspot ke domains sendiri..
jelous dengan akak lah tu….
best ek mereka ni di pilih buat live blogging 
lepas ni garenti..mashyukkkkk.. Jai….anak dia bagi semangat
 
Russhdi main dengan blogger..tak tahu sape..masa 
tak kenal pun boleh jadi member..
shoalin tiger..peserta Project Alpha Season 2
Manager akak lagi…akak main yang ni ajer..senang pulak tu..dapat point banyak dari sini. …akak serik nak beratur ..tapi kalah
eyriqazz pun nak main juga..tak perasan kalah ker menang
dia nak lawan dengan akak…mana boleh…chiss kang  akak 
masuk hospitallah pulak nanti
rugi main dam ular..buang masa..ambil masa yang
lama nak dapat point..
gelak tenguk aksi cemeraman ni..nak dpt yang terbaik
 matjoe pun naik main jugak…tapi
dia main tipu…di pi kutip kiub merah kat lantai..masa lucky draw pun mereka gunakan cara camni..kutip kertas yang telah di tulis  oleh bloggers….yg best ..point tu matjoe  bagi  kat akak…dia nak balik…tq yer

 Russhdi dan Firdaus..cuba teka sape yang menang

belasah betul-betul

nak pergi makan..laparlah pulak…anak akak ni
bersama silent reader akak..firahadifa .dia tegur akak dulu
akak suruh dia tinggal jejak kat blog kalau masuk..senang
nak gi blogwalking
sorrylah..akak tak perasan gambar ni
bersama  suziey..mula-mula masing-masing mcm tak confident ajer nak tegur  sebab takut salah orang
bukan lepak  sebarang lepak..tapi berkongsi rahsia tentang blog .
Dd yang seksi(pakai seluar pendek uuuu), kawan dd,  Matjoe,  pojieBean Moreno,Lily, Eriqazz, Jai dan darkbatman
bersama staff Nuffang ..Rina. cun kan dia ni…ingat nak
jadikan bakal menantu
 shahrul,Jai, Rina, GTO dan ???????.belakang Sendra
  .nanti bagi link yer budak kat depan tu
bersama CEO Kueh tart Sendra..terkezuttt akak bila jumpa.
.budak lagi..tenguk cara penulisan  cam dah berumur 30..an
bagai nak rak si DD naik kerbau giler ni..masa nilah
dia tunjukan kejantanan dia..ahaksss..
dia ni pun menang lucky draw
bersama unlistedone nasib baik dia tegur akak..
sorrylah yer tak perasan
beratur nak ambil redeem hadiah mula-mula..
pasal dah banyak sangat point..chewah..mcm riak ajer
pastu beratur kali ke 2 dan ke 3
shiorila…first time join event Nuffnang
muka dah penat..bersama nurul..pun first time join..
sebelum lucky draw ke 2….afra..muka-muka dah keletihan…sumijelly yang bawak 2 askar (tak letih ker melayan dari pagi sampai lewat petang).dah  dekat nak habis dah ni
dah lenggang…saat-saat terakhir sebelum semua permainan 
di tamatkan dan di  beri masa untuk menukar point
Antara yang bertuah aidi-safuan…bersinar sungguh nasib di hari ni
dapat Blackberry Bold..untung memang beruntung
 banyak akak dapat..sebab ada 3 orang sedekah kat akak.
….jangan jelous yer
cukuplah stok untuk setahun..rasanya nak dekat RM300 kot..memang rugi sape yang tak join sebab bukan senang nak 
jumpa bloggers seramai ni…

walaupun tak menang lucky draw..tapi rasa happy sebab sempat di interview  diatas pentas dan sempat akak promote blog kat  Mc pada petang tu..tapi sedihlah…..luper nak ambil gambar…

Happy walaupun penat..pasal lepas gi pulak lagi satu tempat..

 Ke Gatsby Deodorant Street Fair kita berjumpa
Ampunkan silap dan salah jika terkasar bahasa
 p/s..saper ada ek gambar akak  naik atas pentas….tolong bagi tau..tak sempat nak suruh anak tangkap gambarlah…
nak tenguk lagi gambar gi ke blog daydeck
thanks you Nuffnang and Gatsby

26 thoughts on “Best gi ke Gatsby Deodorant Street Fair@Time Square (Last Episod)

  1. KAGOM sungguh la ai ngan akak. gigih sungguh tau. hapening je ai tgk event ni. rugi lak tak join. ai mmg selalu je camni tau. nk join malas, tp bila tgk gmbr org, rasa rugi je x pegi..huhuhu..bila la rasa 'rajin' ni nk dtg agaknya..

  2. Uihhh..banyoknyer gambo…ni mau satu minggu tak abis buat entry..hehe..saya rasa,saya punya entry sekurang2nya 2 minggu baru abis update gambo..hehe

  3. Amboi ina…bagi kita jeles ye…Anie tak dpt pergilah…sedih tau…dah janji2 nak pergi terpaksa batallah pulak…Cik abang lagik penting…huhuhu

  4. Mualaikummusalam..memang meriah..ala mereka sibuk nak rasa masakan akak..nak ajak kat umah tak larat nak memasaknya..bagi rasa kat situ udah..salam Matjoe..tak ada rezekilah lucky draw tu..tak per..janji happy.salam firahadifa..jangan di tanyalah..akak tak tahulah..semua tu anak akak yang pilih..akak manalah tau..salam Jard..gambar banyak..tu pun jenuh nak buat N3.salam Yana..lain kali jangan malu nak tegur kroni kami..kami memang camtu..ooo masa bila pulak dpt rasa..akak tak perasanlah..salam Azita..betul tu..saper nak bagi benda free banyak tu kan..salam Mat Gebu..alamak..malunya bila kamu tegur macam tu..terima kasih yer..bilalah dpt gi sedenak ni..salam Ai..kamu dari dulu kata camtu..cuberlah join lain kali yer..best tau..salam Afra..best juga dpt jumpa kamu..muahhhsalam || nemo mimosh || ..memang happenning ..seronok habis walaupun penat.salam zac zirwan ..memang bestkan..rugi tak jumpa kamu..salam nadrah..ala masa tu tak jumpa kamulah..insyallah lain kali yer..salam n@m@n …ala famous apa ke bendanya…akak biasa-biasa ajer tak se hebat redmummy.salam risa..famous ker..tak lah..rugi tak bertegur sapa..insyallah lain kali jumpa lagi yer..salam Jai..dah ambil gambar penat-penat takkan tak nak tunjuk..kamu punyer lagi banyak lagi kot.salam hakim..banyak pasal banyak pulak yang sedekah point tu..semua ada hal..nak balik cepat.salam Anie..betul..suami lebih penting…dahlah susah nak jumpa…insyallah nanti kita jumpa di lain event yer..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s