Tentera Merah Mengamuk di Times Square

 Event ini di organized oleh  Nuffnang (one of the most reputable blogger Advertising in Malaysia) dan Gatsby Malaysia.(ambil ayat dari blog GTO)

bersama  nadrah first time jumpa masa buka puasa 
di KLCC tahun lepas

sebelum tukar baju merah..nak abadikan kroni baju purple dulu.
anak akak baju belang coklat,  Jard, Jari Merah 

 cilok dari blog aus yang datang dengan 
ehmmm…ehmmm..yang tinggi tu
Daydeck jejaka kat depan tu matjoe

baju merah mengamuk di time square Eyriqazz
menganga….Liliyputih  tersengih.., Jai ..pakai topi,
Helena  pakai topi dan darkbatman
Tasha dan Liliyputih dan anak akak
sessi bergambar beramai-ramai
 
gembira kerana tercatat di dalam Malaysia  Book of Record kerana”Malaysian Book of Records The Largest Bloggers Gathering“….lebih dari 500 lebih bloggers yang hadir..
kereta resmi Malaysia Book of Record
sessi bergambar lagi..yang best tu bloggers yang 
akak tak kenal pun turut sama bergambar
lagi
acara perasmian..semua bloggers menjerit gembira bila di umumkan
Rekod telahpun tercipta dan dilakar di Malaysia Book of Records
( 518 bloggers) cilok dari blog eyriqazz(Tq)
kena sorok muka maksu beliau enggan 
di kenali..selalu bagi komen kat blog akak..menci
bila beratur panjang..pastu kalah tak dapat point
bersama linn…dah lama berkenalan di alam cyber dari tahun leas..
baru berjumpa masa kat sini..tu yang best event ni..ramai sungguh member cyber yang akak jumpa.

Ada lagi yer..tungguuuuu

23 thoughts on “Tentera Merah Mengamuk di Times Square

  1. Kak Ina merah bergayaCabutan bertuah terakhir bukan milik Kak ina mahupun sayaApapun tetap gembiraCuma jealous Kak ina dpt naik pentas cakap bersahaja..hik3..

  2. salam kak, saya pon ade pagi2 dh smpai.. bwk sami tp smpai kul 11 aje. memula org xramai besh la main point pon byk.. patu bila nk blk bagi kupon point kt mmber hehehe.. kena blk awal sbb nk amik papi kt spital.. gatal aje nk dtg balik tp kang sesak2 susah plak nk gerak.. besh la.. cuma sy xbyk gambo.. batt kong menci.. huhu

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s