Mini Makeover oleh Rimmel di Project Alpha Season 2 Bloggers’ Launch

Mat joe yang mula-mula akak jumpa bila sampai kat sini

kat sinilah akak  mini-makeover from Rimmel 

merasalah di make up..perasan kan…tak apa..sekali..sekali..
 nasib baik dia tak suruh bukak tudung..ada muka merahbaldu
kat dalam cermin

matjoe pun bagi sokongan kat akak..

 jurusolek akak ..

 masa akak tengah make up ni lilyputih  dan daydeck..(tak ada gambarlah pulak) pun sampai…..
 merahbaldu dengan member dia yang memberi semangat kat akak juga…cayalahhh
selepas di make up…hasil kamera akak..kamera murah
yang ni hasil kamera mahal ..si cameraman  daydeck
daydeck. ambil dekat betul…teruk kan muka akak..rasa cam nak menyoroklah pulak….silaplah jurusolek tu tak bubuh bedak asas dulu..rasanya baik akak tak makeup…lagi suka natural cam biasa..
 cameraman malam tu.daydeck.byk dia ambil gambar..
tunggu nak cilok dari blog dialah pulak

mereka tengah memikirkan camner  cara nak jadi peserta Project Alpha Season 3

13 thoughts on “Mini Makeover oleh Rimmel di Project Alpha Season 2 Bloggers’ Launch

  1. tu laa rasanya lepas cik abg baca entry ni, dia terus drive balik nak jumpak isteri dia.i rasanya meleis yg pertama sampai. mmg sengap laa dok usha2 saper yg kenal. alih2 nampak kak ina. mmg syok laa

  2. salam aidah..bertambah teruk ker bertambah vogue..?salam erna..oh yer ker..akak rasa cam teruk aje adalah..salam matjoe..betul tu..kamu org yang pertama akak jumpa..lepas tu kamu lesap..salam aus…selepas ni kami akan di ambil berlakon cerita bloggers vogue untuk siaran di astro ..syarikat si day deck…nantikan yer..salam natasha…pelan-pelan..byk sgtlah gambar..sabar yer..salam mr bean..akak ingatkan kamu main-main…tak ada rezeki..tak apa..insyallah lepas ni kamu pulak jadi peserta project alpha ke 3..ahaksshai jfook..yes…natural is the best..akak setuju.salam maksu..free..saper tak mau.salam amanina..amboi isteri datuk mana ek? Datuk R lah..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s