N3 Terima Kasih dan Ranking di Alexa

Hari N3 pasal terima kasih yer…

Akak ucapkan ribuan terima kasih buat mereka-mereka ni..sebab rasa akak member yang akak jumpa kat Astro Byondlah yang paling best …yang lain bukan tak best..tapi geng yang ni memang suker mengusik antara satu sama lain…
 ni bukan aweks dia yer.tapi isteri tercinta..

Terharu sebab dia panggil akak sifu dia..akak dengan bean dulu cuma hai..hai..balas komen kat shoutbox/comment..skrg ni suker pulak usik mengusik…nak tau baca dalam N3 ni yer.

 
Daydeck…pertama kali pun hai..hai kat shoutbox…
pastu bagi akak decoder astro sebab decoder akak tak berapa elok..pastu jumpa kat event nuffang, bagi tiket ke istana budaya..akak memang tak pernah masuk kat situ…tau..first time masuk ke situ dengan Yana…
last sekali jumpa kat  gi Astro fest..Dia ni sebaya dengan anak akak…..daydeck86

Dahlia kata akaklah bukak mata dia nak join Nuffang..sebab selama ni dia tak tahu dengan berblog boleh dapat duit sikit…bacalah kat N3 yang ni..gambar tak daklah pulak..terima kasih  dahlia

 Terharu sebab dia nilah member cyber yang kedua selepas wanmus… menerjah blog akak..memang dia ni selalu menerjah orang fofolur seperti adik nara dan red mummy..

Tak sangka pulak akak terpilih…dia baru ajer berblog tak sampai pun setahun tapi dah menang macam-macam..dah memang rezeki dia..pandai mereka cerita kelakar..kalau baca boleh tergelak besar…kalau tak percaya gilah ke 



Alexa traffic rank for tertunailahhasratdihati.blogspot.com:
Traffic Rank Change
Yesterday
7 day
1 month 739,569 -900,520 Change in Traffic Rank over the trailing 1m period
3 month 1,130,341 -276,946 Change in Traffic Rank over the trailing 3m period

Bila Cik Min bagi tau pasal akak folular di Jepun dalam alexia ni…. tapi kat Malaysia tak ada pun ranking…akak terkejut berukkk..kenapa pulak boleh fofolur kat sana tapi tak fofolur kat sini….
Lepas tu akak pun check kat sini…memang betul tak  masuk pun blog akak  ada ranking pun…..tapi bila buka  pagi tadi dah ada dah list…ooooo terkejut akak…wah dah ada dah…pastu ada pulak peningkatanlah pulak..
.syukur alhamdulliah..

Tertunailahhasratdihati.blogspot.com’s Worldwide Traffic Rank

Country
Rank
55,184








Aduhai seronoknya bila  masuk  jugak dalam ranking di Jepun…apa agaknya yang di cari oleh orang Jepun ek..
Dan akhir sekali terima kasih pembaca yang sudi baca N3 terima kasih akak ni..
Terima kasih sekali lagi.

16 thoughts on “N3 Terima Kasih dan Ranking di Alexa

  1. salam kak ina,yan perasan rank kak ina nie dh lama dh, ingatkan kak ina tau dr dulu..hehee…tahniah yea…moga lg sukses..ramai tu org jepun masuk, hehe..tering nk msk sambal cara org melayu kot..kekekeke

  2. salam kak ina. tahniah ya kak sebab dah makin popular di alam blogger ni. maintain gitu.ranking alexa pun dah naik, 2 negara pulak tu. hmmm… memang makin happening dah blog akak ni.

  3. tahniah kak ina.Orang berbudi kita berbahasaorang datang gathering melz ,kak ina hilang entah kemana,kami teruja nak jumpa kak inahajat tak sampai nak buat camnatunggu saja terjah episod keduahik3,saya bergurau sahaja

  4. salam mamfami..terima kasih dari akak ..perjalanan masih jauh lagi..salam bean…ala biasalah tu..ada ubi ada batas..salam Billet-DOux ..terima kasih yersalam hazman aka species1980 ..terima kasih..salam kisah sensasi..terima kasih.salam kisah remaja..terima kasih jugak..salam ima dan sue@ nennie..terima kasih.salam paij 88..tq very much..salam yanmie..kenapa tak bagitau akak..nasib baiklah cik min bagi tau…klu idak sampai ke sudah akak tak tau cerita. org jepun nak tumbuk sambal camner..mereka guna blender ajerlah..salam kak chik..alhamdulliah semuga masinlah mulut kak chik ..Salam Eyriqazz ..sorrylah dah ada program lainlah..insyallah lain kali boleh join lagi..hai ah fat..aiyoo situ banyak mahallah..mana mampu nak duduk kat jepun..malaysia lagi best tau..salam aus..betul..betul..betul..lepas tu dia orang kena cari eno lah pulak,…kepanasan..salam mr bean..amboi rajin bagi komen sampai dua kali..tq yer..salam

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s