Fitty’s Pinky Rose Cottage Giveaway~

Ada lagi hadiah member cyber nak bagi…aduhai..umah fitty ni memang banyak koleksi pinggan mangkuk…gamaknya kalau nak buat kenduri boleh pinjam kot..(uiiiikkk tak kanlah dia nak bagi kan) .cantik-cantik pulak tu..akak tenguk giveaway ni kat umah si Yatt


Oleh sebab akak tertarik menarik…memang jempol..akak pun nak sertai jugaklah  giveaway from fittyyang syarat-syarat penyertaan memang mudah…simple mimple cuma
 giveaway entry.. ni nakkan…sila baca di bawah…

1. for this giveaway, only my followers are eligible, so if you aren’t one of them, become one now..🙂
Akak memang dah link dia..sebab dah pernah jumper sekali..padahal umah dokek ajor..fitty bila nak ajak datang umah…

2. This giveaway is open to those who resides anywhere in Malaysia ONLY..
Ala kalau menang..pukul 1.00 tengahmalam pun akak boleh terjah umah kamulah fitty..ahaksss

3. Winners will be picked by using random generator and to increase your chances of winning, you can do any of the following:
– Leave a comment on this post ONLY = 1 entry
– Blog about it = 2 entries ( you have to come back here and inform me in this post ONLY, so that I can check and verify)
Akak dah siap N3 ni…jomlah kita gi tenguk koleksi cun melecun dia ni…copek tau..nak habis dah tarikh akhir ni.. (akak pun baru nak buat N3..biasalah..akak suker buat last minute)

giveaway ends this coming 28th January 2010

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s