Berjumpa bloggers di Astro B.yond Bloggers Night

Akak  dapat email dan  jemputan dari Nuffnang dan dah reply lama dah..tapi bila dapat lagi email mengatakan nama akak dipotong sebab akak tak jawab email  dan di ganti dengan orang lain..naiklah angin kus kus akak ..akak call pihak nuffnang dan mereka suruh datang.  Bila sampai kat pintu masuk club ni nama akak tak ada dalam senarai..nasib baiklah ada nicholas..dia suruh tulis nama dan email akak kat borang…..memang nasib baik..kalau idak akak kena lah balik…dahlah penat harung jem nak datang ke sini.
Bila masuk kat dalam tenguk ramai chinese yang dah datang…orang melayu akak nampak jugak 2-3 orang..tapi masing-masing buat sombong…orang tak tegur…. akak pun malas nak layan..betul tak? nanti kata akak terhegeh-hegeh nak fofularkan diri sendiri.  Akak lepak kat satu tempat tepi pintu terbukak..senang nak hirup udara segar…..

Tak lama datang cik lilyputih join akak…lepas tu Aus pun datang menyapa…first time jumper blogger   orang ni..

Tak lama  Adik Nara lalu kat depan akak..ajak borak sekejap…tak leh lelama…..dia bzzzz…selebritilah katakan….lepas tu  dan seorang demi sorang join kat meja akak.

Puas hati dapat jumpa bean  dan  amy…selama ni saling sapa menyapa di alam maya..kali ni dapat bertentang mata..balik akak tumpang kereta amy..tak yahlah my manager nak gi jejauh ambil akak…Firdaus  cuma ikut perintah ambil akak kat setapak indah. terima yer amy sebab akak ambil kesempatan menumpang..

Daydeck bergaya dengan camera canggih dia…kali ni dia jadi mangsa…akak suruh snap gambar akaklah..nak tenguk macamana terangnya dan cantik gambar tu nanti.  Terima kasih ek panggil akak ketua kumpulan..memang patut pun panggil akak camtu sebab akak yang paling senior dalam kumpulan bloggers tu..Sumijelly datang lambat sikit..tapi tak apa..walaupun lambat…. janji datang…
Byzura dah 3 kali jumpa

Matjoe pun join kami lepas tu…ni pun memang tak pernah jumpa lagi…

Bila blogger ni kata dah nampak akak 2 kali kat event Mister Potato dan Frisco….tapi takut nak tegur akak …akak lagilah nak tersangat-sangat berkenalan dengan  eyriqazz ni..dia kata muker akak garang…aper…ingat akak rimau ker nak makan kamu…lepas dah jumpa baru tau akak macammana kan..lain kali jangan  don’t judges the books with its covers (hentamlah ajerlah labu)
 Dah pernah jumpa farah kat pavillion dulu kat event Ogawa..mula-mula takut salah orang..rupernya orang yang sama..

 jard dan tinihani …….pun join kat meja kami…

Akak makan ni..nasib baik boleh di terima dek tekak akak..
Nak balik jumpa redmummy dan nicholas kat luar..apalagi ..ambil kesempatan bergambar  dengan mereka berdua
ibu-ibu yang tak habis-habis nak ambil gambar….kecuali cik lily putih…dan Aus…masih single…Bean masih dalam bulan madu…

candid..oh jang ..apo kono kau jang oiiiii

jejaka-jejaka aka bouncher yang jaga kami kat dalam dalam bar/club..hemmm..seram tau bila dia orang dah mabuk kat dalam bar/club tu…nasib baik ada mereka-mereka ini….

Baru dapat gambar si shahrul
       shahrul  dan eyriqazz

cilok dari blog shahrul….best jumpa member baru..lepas ni kalau jumpa lagi jangan luperlah kita saling sapa menyapa.

25 thoughts on “Berjumpa bloggers di Astro B.yond Bloggers Night

  1. Salam Kak..Wahhhh…Syok yaaa akak selalu dapat kumpul² ni….Haaaa..sib baik dapat masuk gak kannn..Kalau tak leh masuk…agak² akaklah…keesokannya ada keluar berita bangunan kena bommm tak..?Jgn mareee ya Kak Ina Cayang..Gurau² je…

  2. adoi..sumix dpt tgk gmbr kak ina la..kenapa yek??akk guna apa??adesss…. meati application tu opis sumi block..sumi nya gmbr pun cikit.. padahal rasa cam posing gile2 la..hahaha

  3. Alahai, jelesnya..saya tak dapat invitation pon..tunggu juga kot2 dapat tapi tak dapat..tapi bagus juga sebab dia buat hari rabu kan..esoknya nak kena g keje so takpelah..huhuhuhuhu

  4. Wah-wah seronoknya dia..jumpa kawan memanjang..tulah untuknya jadi orang peramah mana2 boleh masuk…nampak happy sangat…Sori ..pasal teko tu rasanya tak jadilah..mamaju tak boleh gi sanalah agak sibok…bagilah kat org lain..apa2pun terimakasih masuk blog ..

  5. Ingatkan mahu tegur…tapi lupa nama akak & blog akak…sebab pernah nampak akak dulu…Somemore, saya pun cari malay blogger as well…tapi tak jumpa..tu yang join i punya buddy….😄

  6. Akak ni, macam besssttt je akak join benda benda cam ni eh. Agaknya, kalau kita dok dekat dengan akak, leh kita ngendeng ikut akak pergi. Kita ni, bak kata mak kita, macam tak de idung… segan nak gi sensorang. Lagi satu, kita bukan tahu pun cemana nak buat. Kita join gak nuffnang tapi kena letak kat blog Journey tu, tak leh letak kat Spice n Splendour sebab dah letak yang lain… Kat blog lagi satu tu, tak ramai yang visit… bih cam no…

  7. salam haslina..oooo dapat jugak ek..kalau kamu datang boleh kita berkenalankan..salam sue…tulah pasal..klu tak leh masuk tentu akak frust…salam matjoe..ala apa salahnya..kan kita dah bergambar dan borak-borak..jadi dah kenal..betul tu..kamu nak jadi harimau jadian kot..salam yanti..terpulang pada diri sendiri kan..tak leh paksa..salam Jard..lepas ni bolehlah kita jumper selalu yer..salam mr bean..alahai tak kan nak letak muker kamu ajer..nanti terlampau panjang N3 orang tak nak baca ataupun bosan.

  8. salam indahhouse..joinlah..baru tau best ataupun idak bila jumpa bloggers..happening tau..salam shahrul..terima kasih yer bagi ambil gambar kamu..hairan bin ajaib..camna gambar kamu tak ada dalam camera akak..salam sweetdarling..tulah pasal…rasanya dah snap banyak kali..bila upload nampak cam sikit ajer kan..salam maksu..ooo duduk jauh payahlah nak datang..kena tinggal kat hotel…tapi berbaloi ker?salam aus..betullah tu..tang ambil gambar yang paling best..perasan macam artislah pulak..(perasan)salam sumijelly..dah dapat tenguk ker idak?kenapa pulak ek..tualah pasal..klip-klip macam banyak ajer ambil gambar..lain kali kita kena habiskan memory kad kat dalam kamera..baru puas hati.

  9. salam ai..kan akak suruh bukak laman web nuffnang selalu..pastu buat ajer N3..insyallah dapat gi..dapat jumpa akak kat situ..salam mrs nor..memang best tau jumpa member blog ni..salam liza…ala akak ni busan duduk umah..tu pasal sekali-sekali nak jumpa member blog..barulah best sikit dapat pot pet..pot pet..salam zaila..kadang-kadang ikut nasiblah..tak tahulah mereka pilih camner..salam farah..ala bukannya meja akak pun..best dapat jumpa farah lagi..salam mamaju..tak kisahlah tak beli teko tu…no hallah..salam FeeQue…lain kali lehlah jumpa akak lagi..jangan luper tegur yer..salam mamaFaMi…kamu pindah dekat umah akaklah..leh kita senang nak gi memana-mana..ala suker-suker ajer memblog ni..kalau orang ramai masuk dah kira nasib baik kan..salam TiniHani..yer ker akak menceriakan suasana..biar betul..nanti jumper lagi yer..salam byzura…kita orang ni tak sibuk cam kamu…tu sebab rajin buat N3.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s