PaRtY BLaCkBeRry??????XPAX Blackberry Curve 8520 Launch party

Lepas aje kak intan balik kami semua bersiap nak gi ke sunway pyramid…takut jalan kat federal highway jem..kami gunakan jalan yang kena tol….
 seronok tenguk suasana malam kat situ…
 gi sini sempena pelancaran phone baru tu…Xpax Blackberry Curve8520 …memang tempat ni tempat orang muda enjoy…akak tak join ekk…tak sesuai…akak dan family  duk kat luar aje tau…
Cik abang yang tertarik nak gi tenguk hp ni…kebetulan ada offer pulak tu…memang ada party…party minum-minum dan gelak-gelak.., niat di hati nak sambar  Xpax Blackberry aja tau……. Rugi tau sape yang tak gi malam tu …. , 
harga Retail untuk BlackBerry Curve8520 ialah RM1188..tapi untuk malam tu harga dia RM888 dapat macam-macam lagi free gift..

   
FREE 1 bulan BlackBerry prepaid access
FREE limited edition designer skin (exclusively designed by Lapsap, TAG, Black Fryday, Yayawoo & Bangkit)
memang berbaloi-baloi…..
PAS TU KAN ADA FREE …..yessss freeeee you….. leather holster atau car charger
BlackBerry ni bagus sebab senang untuk taip email menggunakan QWERTY(ala komputer punya keyboard la). Lagipun BlackBerry nie senang untuk remaja-remaja yang suka masuk Laman Web Sosial seperti Facebook,Friendster dan Myspace sebab BlackBerry nie ada Wi-Fi dan Browser Internet seakan-akan dalam komputer. 

Tak Payah la nak usung laptop semata-mata nak online sebab BlackBerry ni nipis dan ringan….lagi satu laptop kan besar…susah nak pegang…kalau tinggal ajer adalah orang sambar…kalau pakai Blackberry ni ..senang…dahlah kecik…boleh masuk dalam poket lagi….macam hp ajer..risiko nak hilang memang tak ada..kecuali kalau kau orang lalailah….. 

So senang la nak online lepas nie. Tak Payah la nak pegi Cyber Cafe. Lepak kat Starbuck leh online dah. Nak tau lagi pasal BlackBerry nie dengan harga terkini sila-sila la pegi kat laman web: http://www.xpax.com.my/blackberry/index.html
nak masuk kena daftar..kalau idak tak leh masuk..mula-mula gi kat amoi ni..nama tak ada…alamakkkkk
 pastu suruh firdauslah pulak yang gi kat situ…pun tak ada jugaklah…
bila terpandang muka si rob dari nuffnang…baru akak tahu kena daftar kat sini….adusssss lega…kalau idak tak berbaloi datang jauh-jauh dengan jalan jem lagi…dapatlah fail yang amoi tengah pegang tu …
dan dapat hand band ni….dapat taraf VVIP lagi tau…terasalah diri ni di hargai…
.bila pakai ni sape nak minum-minum pun  boleh.nak lepak pun boleh..nak keluar masuk 2 …3 kali pun tak aper….
ada mamat guard jaga..sape tak ada nama/handabag tak leh masuk..tenguk kat luar ajerlah…akak minum air tin ajer..lepas tu cabut…
mula-mula suami dan firdaus masuk kat dalam..tapi dia keluar balik..ina..tempat orang muda..tak sesuailah …tapi kat  pentas tu kat luar..

my manager pun posing kat sini 

kebetulan masa akak keluar ada lah pulak krew  hitz.fm…yang kelakar tu puaslah dia orang jerit..free ..free revive..orang buat tak tahu ajer…bila anak akak ambil barulah sibuk berebut…sekejapan ajer semua habis……dapat air revive percuma….apa lagi firdaus dan imran pun cepat-cepat grab apa yang patut…
  manager akak ..dengan gaya tersendiri…lantaklah…
tak tunggu pelancaran pun…lagi 10 minit nak muler…suami ajak balik…….walaupun akak kata kejap lagilah …..sebab nak ambil gambar…padahal mc dah umumkan. dah…sape mc malam tu…si shazzy falak.…ayooooo banyak cantiklah dia…pastu comel lote….aiseyman…tak ada peluanglah nak ambil gambar masa tu…
lawa pulak lakaran ni…kat dalam sunway pyramid
mentang-mentang sempena pesta cahaya…mana-mana pergi ada lampu warni warni…cantik sungguh
 Dapat air ni empat tin..sampai kat umah tinggal 1 tin ajer..jadilah ..

11 thoughts on “PaRtY BLaCkBeRry??????XPAX Blackberry Curve 8520 Launch party

  1. kak ina… kakchik pun ada hajat juga nak pakai BB atau iPhone 3G tu.hari ni tengok dlm Metro, harga promo RM988, dia naik 100 dr offer kat parti tu.duit tak cukup bajet…

  2. salam kak..nie tpon korporat kak…hihiiihhidulu mmg bhajat nak pakai..tp rega nyer copot jantung…last2 guna tpon cap ayam jer…nak sambar apple iphone baru -tp trus rase nak masuk icu tgk rega,,hahahah..best nyer dpt join party tuh kan??

  3. salam ain…ye ker cam tu..akak langsung tak tahu tentang benda ni..hb dan anak yang beria-ia..akak datang nak ambil gambar ajer..salam bitter sweet…apasal tak leh msk blog kamu? memang utk nn dan jugak sape yg register dgn x pax..terima kasih sudi dtg..silalah datang selalu ye..salam sweetdarling…nak kira untung tak untung..kos minyak dan tol kena kira jugak..jauh dik..tapi hb yang beria-ia nak gi..akak follow ajer..nak kasi glamour…hu hu…pakailah mcm redmummy tu..pastu rajin update..rajin gi ke nuffnang..register kalau ada event.

  4. salam kakchik..sabo..kumpul dulu duit tu..byk tau..akak tak minat benda camni…hb yang minat.salam zura..mula-mula malas nak gi..tapi bila hb ajak gi ajelah..salam pak karamu..terima sudi datang..jemputlah datang selalu.

  5. salam syariza…akak tak pandai pakailah..hb yang tertarik nak beli..akak guna yang lama ajer..salam chemp…alahai akak pun pakai yang murah ajer..janji boleh call/receive call dan sms..mls nak guna yang canggih-manggih ni….

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s