Jumpe Min dari Bentong

Semalam gi gath dengan member yang turun dari Bentong…dah lama dah rancangan ni di atur…tapi ashik tertunda…akhirnya semalam gilah jumpa dia kat alpha angle, wangsa maju…janji dengan dia pun sebab nak bagi barang yang ros kirim…janji dengan kak intan dan inahar….ajak ct delima..anak dia demamlah pulak…ajak amy german..dia bzzz…ada hal…

Bila cik min call bagi tau dah sampai dah kat situ…akak belum siap lagi….pasal janji pukul 12.30 tgh hingga kul 1.00….kebetulan my manager balik…ajak dia join…min dah tunggu kat restoren nando’s…bila akak sampai..kak intan dan inahar belum sampai…
apalagi pot pet pot petlah kami berdua..tak lama kak intan sampai….min dangan hb dan 2 orang anak perempuan dia…donat tu min yang belanja…tapi perut udah ketat..tak leh isi…ambil gambar ajelah…
 
 masa ni inahar dah sampai…akak masih lagi pot pet  pot pet……entah apalah tu akak gebang sampai kak intan dan min tersenyum riang…….aiseyman…gambar tak leh uploadlah..nanti akak sambunglah

2 thoughts on “Jumpe Min dari Bentong

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s